Godišnji horoskop za Djevice: Promaknuće

Djevice mogu osjećati veliki pritisak u svakodnevnom životu, na poslu i u brizi za zdravlje, području koje toliko vole. Ove godine mogli bi preuzeti nove odgovornosti i s tim će morati proći kroz promjene u razmišljanju, rutini, načinu na koji se bave poslom i svojim zdravstvenim navikama. Do svibnja mogu imati ugodna iznenađenja u odnosima i partnerstvu općenito, što može ublažiti vanjski pritisak. Počevši od kolovoza s Marsom u Blizancima u polju karijere možete imati dobre prilike, iskoristite ih! Retrogradni Merkur izravno utječe na vas. U 2022. Merkur će biti retrogradan četiri puta: u siječnju, svibnju, rujnu i prosincu. Ova su razdoblja važna za analizu i pregled ideja.

Ljubav

Prolazite kroz duboke transformacije u svom ljubavnom životu i početkom godine s retrogradnom Venerom imat ćete priliku ponovno procijeniti trenutna ili prošla ljubavna iskustva, proživljavati situacije koje vam mogu pomoći u procesu ozdravljenja. To ne znači da ćete se ponovno spojiti s bivšim, ali se može povezati s osjećajima iz prošlosti. Za neke može doći do ljubavnog pomirenja, to se može dogoditi tijekom godine. 

Za samce, retrogradna Venera na početku godine može izazvati mnoge rasprave o vezi, čak i ako nekoga tek upoznajete ili nemate ništa ozbiljno. Za one koji su sami, čak i bez kontakata, ovo bi mogao biti dobar trenutak za procjenu kakav odnos želite. Do svibnja postoji mogućnosti ozbiljnijeg vezivanja, stoga iskoristite početak godine da se pobrinete za sebe i zaliječite svoje rane.

Za one u vezi, do svibnja će biti vrlo pozitivno razdoblje, čak i s retrogradnom Venerom koja će zahtijevati neke prilagodbe. Međusobno ćete se dobro razumjeti. Za one koji razmišljaju o ozakonjenju veze, povoljan je prvi kvartal, posebno između veljače i ožujka. 

Novac

Retrogradna Venera će početkom godine zahtijevati pažljiviju analizu financija. Napravite procjenu svojih troškova i dobro planirajte. Od kolovoza Mars donosi nove profesionalne prilike koje mogu donijeti dobitke, ali bit će važno preuzeti inicijativu. Tko zna, možda vodeću poziciju? Druga mogućnost je ulaganje u vlastiti posao. U svakom slučaju čeka vas puno posla. Saturn u sektoru rada tražit će strpljenje, disciplinu i ustrajnost .

Za one koji traže posao, potraga za poslom zahtijevat će strpljenje, predanost i planiranje. Do svibnja je moguće da će se ukazati neka prilika. U svakom slučaju to može biti posao koji od vas zahtijeva puno, nemojte se obeshrabriti jer postoji šansa za priznanje. Uložite u obuku dok tražite novu priliku i preuzmite inicijativu.

Za one koji rade ili studiraju, možda ćete doživjeti značajne promjene na poslu koje će zahtijevati trud i predanost. Da, možda ćete imati više posla ili odgovornosti. Iako se može činiti da priznanja nema, moguće je da će vam se dugoročno vratiti uloženo natrag. Svakodnevna rutina može postati teška i zamorna, stoga pokušajte ne raditi ili učiti previše. Bit će važno voditi računa o svom zdravlju. Dobre prilike mogu se pojaviti od kolovoza nadalje, ali morat ćete djelovati i preuzeti inicijativu.  

Sreća i dobrobit

Saturn u zdravstvenom sektoru traži od vas da obratite pažnju na svoje navike. Moglo bi doći do nedostatka vitalnosti, stoga postavite neke granice. Jupiter u Ovnu između svibnja i listopada može donijeti nelagodu, ali i prilike za prevladavanje strahova, blokada i trauma. Sunce ulazi u Djevicu 23. kolovoza, a mladi Mjesec se događa 27. kolovoza. Ovo su moćni datumi, obnovljene energije, vitalnosti i emocionalne ravnoteže.