Godišnji horoskop za Lavove: Druga prilika

Žene Lavovi prolaze kroz velike promjene u svom profesionalnom životu, odnosima i svakodnevici, no od svibnja će moći imati širu perspektivu događaja i krenuti naprijed. Unatoč poteškoćama, bit će moguće krenuti na to dugo sanjano putovanje ili produbiti svoje akademsko znanje, ili pak dobiti polet koja će povećati vjeru i samopouzdanje. Unatoč nestabilnosti, mogli biste imati preokret u karijeri. Pokušajte učiniti nešto za što nikada niste imali hrabrosti, pogotovo u svom profesionalnom životu. Saturn u sektoru odnosa zahtijevat će puno od vas, partnerstva će biti važna, a za neke od vas može postojati mogućnost zajedničkog života, pa čak i braka! Ali morat ćete proći kroz učenje, prepreke i zahtjeve. Bit ćete nagrađeni ako dobro prođete ovu fazu.

Ljubav

Lav će tijekom godine prolaziti kroz testove u svom ljubavnom životu, ali mogu biti dobro nagrađeni. Stare veze možda neće trajati, ali važno je sazrijeti na ovom polju, bez obzira jeste li u vezi ili ne. S retrogradnom Venerom do kraja siječnja morat ćete prevladati rutinske ili radne izazove koji mogu ometati vaš zajednički život. Mars u Blizancima od kolovoza donosi promjene u prijateljstvima, a možda čak i romansu uz pomoć prijatelja.  

Za samce, retrogradna Venera do kraja siječnja može otežati napredak u ljubavi. Iskoristite ovo razdoblje kako biste se posvetili sebi ili poslu. Od ožujka može biti novosti i puno romantike, a to će trajati do početka travnja. Saturn neće dati mir, ali tko zna možete li ove godine imati ozbiljniju vezu? Studeni i prosinac su pozitivni mjeseci.

Za one u vezi, Saturn ove godine neće dati primirje, ali ako želite produbiti odnos ili ga ozakoniti, to će biti moguće, ali budite realni i nemojte imati prevelika očekivanja. S druge strane, veze koje su već potrošene mogu se prekinuti. Nemojte se obeshrabriti ako želite zadržati vezu, ako uspijete prebroditi tešku fazu, postat ćete nepobjediv par! 

Novac

Početak godine može biti vrijeme ograničenja za sve, budući da će retrogradna Venera biti u Jarcu. Ova faza je zapravo faza evaluacije. Unatoč promjenama koje se mogu dogoditi u vašoj karijeri, a koje mogu biti pozitivne, morat ćete paziti kako ne biste donosili nepromišljene odluke, iako to nije jedna od karakteristika žena Lavova, koje su oprezne i odlučne. Krajem travnja i u svibnju mogu se ukazati dobre profesionalne prilike. Što se tiče financija, kolovoz i rujan bit će pozitivni mjeseci. 

Za one koji traže posao, Uran je donio promjene u profesionalnom životu i tijekom cijele godine bit ćete odvažniji. Stoga riskirajte i pokušajte učiniti nešto što nikada prije niste, možda ćete se iznenaditi. Početkom godine retrogradna Venera u Jarcu može ponovno aktivirati profesionalne kontakte iz prošlosti, a odjednom možete imati drugu priliku za posao koji vam je možda prije bio otkazan ili niste primljeni. Za studij će biti povoljno između svibnja i listopada. 

Za one koji rade ili studiraju, unatoč nestabilnosti i spremnosti da riskiraju i traže nove profesionalne prilike, pokušajte ne dopustiti da anksioznost prevlada. Da, možete riskirati nešto novo ili predložiti neku inovaciju u svom trenutnom poslu. Oni koji rade ili studiraju u području tehnologije mogu imati rast. Početkom godine moguće je da ćete morati preispitati neki stav, zadatak ili način na koji se odnosite na poslu, posebno s kolegama i šefovima, ali možete napraviti dobre dogovore. Vaš će studij dobiti novi zamah od svibnja do listopada, te tijekom mjeseca prosinca.

Sreća i dobrobit

Iskoristite početak godine kako biste se pobrinuli za svoje zdravlje i promijenili navike. Od svibnja nadalje, s Jupiterom u Ovnu, imat ćete više samopouzdanja i vjere. Budite oprezni, čuda se mogu dogoditi. Ulaskom Sunca u Lava 22. srpnja dobit ćete više energije i samopouzdanja, a Mladi Mjesec u Lavu krajem srpnja potiče kreativnost i više inspiracije!