Godišnji horoskop za Rakove: Nove prilike

Rakovi mogu tražiti više znanja i duhovnog razvoja kroz putovanja i kontakt s drugim kulturama. Ovo može biti godina transformacije i mnogih kriza, posebno za Rakove u posljednjoj dekadi. Čak i uz poteškoće, imat će priliku rasti i imati širu viziju događaja. Saturn još uvijek tranzitira i izaziva krizu i možete osjećati da se od vas previše traži, ali znajte da sazrijevate. Transformacije posljednjih nekoliko godina učinile su vas mudrijima i otpornijima. S Jupiterom u Ribama nade će se obnoviti i čuda se mogu dogoditi, vjerujte! S ulaskom Jupitera u Ovna u svibnju ćete možda imati prilike za rast na poslu. Uživajte u sreći do listopada, a zatim i u prosincu. 

Ljubav

Venera u retrogradnom kretanju početkom godine donijet će mnoge izazove u ljubavi. Nemojte se obeshrabriti! Unatoč poteškoćama, možete započeti ili formalizirati odnose i obnoviti veze do ožujka. Prva četvrtina bit će puna učenja. Listopad i studeni također su povoljni mjeseci za romantiku. Iskoristite prilike koje se mogu pojaviti. Mars u Blizancima od kolovoza može donijeti nemir i tjeskobu. Ne dopustite da strahovi i paranoja stanu na put vašim odnosima. To uključuje prijateljstva i obiteljske odnose.

Za samce, retrogradna Venera tijekom cijelog mjeseca siječnja može otežati romantične planove, ali nemojte očajavati. Ono što se može dogoditi su neusklađenosti i promjene planova. U veljači i ožujku možete se čak i vezati, ako je to ono što želite. Druge dobre prilike mogu se pojaviti krajem godine.

Za one u vezi, unatoč retrogradnoj Veneri početkom godine, koja će zahtijevati reviziju i prilagodbu u odnosima, bit će moguće ojačati i obnoviti vezu, ali morat ćete razmisliti i razgovarati o tome što stvarno želite u vašoj vezi. Listopad i studeni su za vas vatreni mjeseci i možete začiniti svoju vezu. Zabavite se i planirajte zajedno. 

Novac

Venera u retrogradnom kretanju početkom godine utjecat će na svačije financije općenito, budući da je to faza preispitivanja vrijednosti. No, Rakovi mogu računati na neka partnerstva u poslu, ili jednostavno na podršku obitelji, prijatelja ili voljene osobe. Profesionalne prilike mogu donijeti dobitke u financijama, kao što je promaknuće između svibnja i listopada te u prosincu. Povoljni mjeseci za financije su veljača, srpanj i kolovoz.

Za one koji traže posao, do svibnja će biti važno ulaganje u usavršavanje i stručno obrazovanje. S ulaskom Jupitera u Ovna, u svibnju ćete imati profesionalne prilike. Iskoristite fazu koja traje do listopada, a zatim ponovno u prosincu!

Za one od vas koji radite ili studirate, iskoristite prvo tromjesečje kako biste riješili nedovršene probleme u vezi s fakultetom. Također će biti povoljno za tečajeve i usavršavanje znanja jezika. Od svibnja može biti promaknuće ili priznanje. Studeni i prosinac su povoljni mjeseci za organiziranje zadataka, a u tom razdoblju mogu se pojaviti i nove prilike. 

Sreća i dobrobit

Mladi Mjesec u Raku krajem lipnja je vrlo važan za vas. Tijekom tog razdoblja možete vratiti ravnotežu i stabilizirati svoje emocije. Ulazak Sunca u Raka 21. lipnja osnažuje vašu energiju i donosi više samopouzdanja. Izazov će vam biti tranzit Marsa u Blizancima, a od kolovoza do početka siječnja 2023. morat ćete dobro paziti na svoje emocije. Sportovi ili aktivnosti koje vam omogućuju da oslobodite svoju energiju bit će dobri za oslobađanje tjeskobe.