Godišnji horoskop za Vage: Preispitivanje

Vage prolaze kroz promjene i transformacije u svom intimnom i sentimentalnom životu koje mogu stvoriti blokade u njihovoj kreativnosti i vitalnosti. Izazov za vas bit će održati spontanost i radost. Unatoč svom pritisku na području zabave i romantike, imat ćete priliku ostvariti ozbiljnije veze i sklopiti sjajna partnerstva, što je ono što vas u konačnici pokreće. Partnerstva mogu biti romantična, profesionalna ili čak prijateljska. S ulaskom Marsa u Blizance u kolovozu, povećat će se želja za putovanjima ili višim studijama.

Ljubav

Retrogradna Venera početkom godine može utjecati na osjećaje i romantiku, to je zato što je Venera vladajući planet Vage i tijekom retrogradnosti možete osjećati nelagodu, ali ćete imati i prilike za sazrijevanje. Toliko da će između svibnja i listopada, te u mjesecu prosincu oni koji su u vezi moći ozakoniti svoju vezu, a oni koji su slobodni moći će imati ozbiljnu vezu.

Za samce, retrogradna Venera početkom siječnja može vratiti neke ljude iz prošlosti. Faza je preispitivanja i favorizira introspektivne aktivnosti i zbližavanje s obitelji. Mjeseci veljača i ožujak bit će povoljni za osvajanja. Možete računati na pomoć prijatelja u pitanjima ljubavi.

Za one u vezi, početak godine vam može donijeti više intimnosti te produbljivanja odnosa. Čak i s retrogradnom Venerom možete doživjeti značajne trenutke i razgovarati o smjeru vašeg odnosa. S ulaskom Jupitera u Ovna, od svibnja do listopada, postoji šanse da veza postane službena. Prosinac također može biti vrlo dobar mjesec za odnose.

Novac

Početkom godine retrogradna Venera će zahtijevati analizu i financijsko planiranje. Lipanj i srpanj mogu biti mjeseci vrhunca karijere, a počevši od kolovoza, Vage mogu započeti novi studij ili krenuti na putovanja koja im mogu pomoći u karijeri. Listopad i studeni su povoljni mjeseci za financije. Pomrčine koje će se dogoditi u travnju, svibnju, listopadu i studenom mogu utjecati na financije. Pripazite na moguće pregovore.

Za one koji traže posao, novi kontakti vam mogu pomoći u potrazi za profesionalnim prilikama, posebice od kolovoza nadalje. Mladi Mjesec u Raku krajem lipnja će pogodovati karijeri Vage. Iskoristite kraj lipnja i mjesec srpanj za dobre kontakte.  

Za one koji rade ili studiraju do početka svibnja s Jupiterom u tranzitu u Ribama, na području rada se mogu ukazati dobre prilike, ali treba tražiti ravnotežu, jer postoji sklonost davanja previše od sebe u poslu i svakodnevnoj rutini. S ulaskom Jupitera u Ovna od 10. svibnja možete računati na dobra poslovna partnerstva.

Sreća i dobrobit

Jupiter u Ribama do početka svibnja pomoći će Vagama da imaju više vjere i samopouzdanja. Ulaskom Marsa u Blizance u kolovozu, tražit ćete nova znanja koja vam mogu promijeniti pogled na svijet. Ulazak Sunca u Vagu 22. rujna obnavlja vašu energiju, a Mladi Mjesec 25. rujna donosi više ravnoteže na emocionalnom polju.