Godišnji horoskop za Strijelce: Strastveni osvajači

Strijelci mogu iskoristiti sreću koju im donosi njihov vladar Jupiter u znaku Riba do početka svibnja. Možda ćete dobiti dobre vijesti i možda ćete imati iznenađenja u financijama tijekom cijele godine, ali u mjesecu siječnju trebate posvetiti dodatnu pažnju novcu. Ulazak Marsa u Blizance u kolovozu i retrogradno kretanje ovog planeta od listopada do kraja godine zahtijevat će pozornost po pitanju mogućih sukoba u odnosima. Općenito, bit će to godina u kojoj će veze, ljubav, partnerstva i obiteljski život biti značajni.

Ljubav

Venera i Mars u retrogradnom kretanju ove godine mogu donijeti poteškoće u odnosima. Retrogradna Venera će do kraja siječnja tražiti preispitivanje stavova, no najveći izazov će biti tranzit Marsa u sektoru odnosa od kolovoza nadalje, te retrogradnost od listopada do kraja godine. Čuvajte se sukoba i nesuglasica u vezama, unatoč strasti. S ulaskom Jupitera u Ovna, imat ćete puno energije za osvajanja, a prolazak vašeg vladara kroz Ovna može još više zapaliti vatru kod žene Strijelca.

Za samce, godina počinje retrogradnom Venerom, a mjesec siječanj bit će mjesec revizije. Ali od veljače možda ćete imati više sreće. S ulaskom Jupitera u Ovna u svibnju, vaša osvajačka snaga će se povećati, bit će više strasti, želje i uzbuđenja. Izazov će biti u mjesecu kolovozu, s Marsom u Blizancima. I dalje će biti puno strasti i želje za osvajanjima, ali možete privući i sukobe u svojim odnosima.

Za one u vezi, ulazak Jupitera u Ovna može začiniti vezu, s puno strasti, entuzijazma, želje, a do kolovoza tu energiju možete dobro iskoristiti, čak i dodatno začiniti vezu. Ulaskom Marsa u Blizance u kolovozu, strast i želja će se povećati. Izazov će biti od listopada do kraja godine. Moglo bi biti teško postići dogovor i mogli biste imati mnogo sukoba.

Novac

Retrogradna Venera u Jarcu početkom godine izravno će utjecati na financije žena  Strijelaca. Napravite plan i izbjegavajte rastrošnost. Retrogradni Merkur utječe na vaš rad. Mjeseci siječanj, svibanj, rujan i prosinac bit će važni za obnavljanje starih kontakata. Na poslu se mogu dogoditi nagle promjene koje mogu biti pozitivne ako znate uvoditi novitete.

Ako tražite posao, tijekom cijele godine pazite na prilike koje se mogu pojaviti. Ako želite pokrenuti posao ili riskirati nešto novo, ova godina će biti povoljna. Kontakt s prijateljima bit će važan, možda možete dobiti dobru preporuku? Prednost će imati poslovi u tehnologiji. Prilike se mogu pojaviti u kolovozu i rujnu.

Za one koji rade ili studiraju, budite otvoreni za promjene u svojoj rutini i poslu. Možda ćete osjećati određenu nestabilnost ili želju za promjenom, ali ove godine bit će važno biti otvoren za promjene, posebno u načinu na koji izvršavate svoje zadatke. Za studiranje je povoljno u srpnju i kolovozu. Prilike i priznanje mogu se dogoditi u kolovozu i rujnu.

Sreća i dobrobit

Jupiter u Ribama do svibnja podići će vam samopouzdanje i povezati vas s obitelji. Ulaskom Jupitera u Ovna 10. svibnja postat ćete vedriji, optimističniji i nepobjedivi! Ulaskom Sunca u Strijelca 22. studenoga vaša energija se obnavlja, a Mladi Mjesec 23. studenoga donosi emocionalnu sigurnost i ohrabrenje.