Godišnji horoskop za Škorpione: Spremni za promjene?

Škorpioni prolaze kroz promjene u svojim odnosima i ulaskom sjevernog Mjesečevog čvora u Bika, u sektor odnosa tražit će više sigurnosti i stabilnosti u ovom području. Izazov će biti prevladati stare povrijeđenosti koje još mogu trajati tijekom cijele godine. U svibnju, s ulaskom Jupitera u Ovna, mogu se dogoditi promjene na poslu i u svakodnevnom životu. Mars ulazi u Blizance u kolovozu, i time će dobiti više inicijative i hrabrosti da iskomuniciraju ono što misle i obrane svoje ideje, ali bit će važno da se izbjeći pretjerivanje. Također se mogu doživjeti važne promjene u obiteljskoj strukturi ili kod kuće.

Ljubav

Retrogradna Venera početkom godine može vas približiti obitelji ili vas zbližiti s prijateljima ili intimnim partnerima. Ako imate nedovršeni obiteljski posao, bit će pravo vrijeme da ga riješite. Uran u sektoru odnosa može donijeti značajne promjene, ovisno o individualnom procesu svakog od njih. Neki mogu doživjeti prekide i razdvajanja, a drugi mogu promijeniti način na koji se odnose prema drugima.

Samcima Jupiter u Ribama može donijeti radost i romantiku do početka svibnja. Ako želite novu ljubavnu vezu možete iskoristiti prve mjesece u godini, te od listopada do prosinca. Mjeseci travanj i lipanj također će biti povoljni za ljubav.

Za one u vezi, doživljavate promjene i razbijanje obrazaca u odnosima, a ova godina može biti vrlo izazovna za žene Škorpione koje su u vezi. Ako nema dijaloga ili promjene, moglo bi doći do raspada. Mjeseci travanj, svibanj, listopad i studeni mogu biti još izazovniji. Ali ako ste voljni napraviti potrebne promjene, možete se ugodno iznenaditi.

Novac

Početkom godine trebali bi biti oprezni s financijama. S retrogradnom Venerom bit će neophodno napraviti financijski plan. Od svibnja nadalje Jupiter u sektoru rada može donijeti nove profesionalne prilike. Mjeseci srpanj i kolovoz povoljni su za karijeru, to su mjeseci priznanja. Financije dobivaju veći naglasak krajem godine, u studenom i prosincu.

Za one koji traže posao, iskoristite početak godine kako bi isplanirali svoje profesionalne ili ciljeve vezane uz studij, te ih preispitali. Pazite na prilike koje se mogu pojaviti u razdoblju od svibnja do listopada.

Za one koji rade ili studiraju početkom godine bit će važno preispitati planove i ciljeve. U mjesecima od svibnja do listopada mogu biti povećani zahtjevi na poslu. Procijenite što ima smisla, a što je stvarno dio vašeg djelokruga rada, jer može doći do frustracije.

Sreća i dobrobit

Jupiter u Ribama do početka svibnja donijet će više samopouzdanja, vjere i zaštite ženama Škorpionima. S ulaskom Jupitera u Ovna 10. svibnja, bit će važno voditi brigu o svom zdravlju i izbjegavajte bilo kakvu vrstu pretjerivanja u sljedećim mjesecima do listopada. Sunce ulazi u Škorpiona 23. listopada, a vi ćete dobiti više snage i energije. Mjesec u Škorpionu dogodit će se 25. listopada, zajedno s pomrčinom Sunca, a bit će vrijedan pažnje, može donijeti promjene, kao i pun Mjesec 8. studenoga, koji će se dogoditi zajedno s posljednjom pomrčinom Mjeseca u godini.