Godišnji horoskop za Vodenjake: Velika očekivanja

Vodenjaci prolaze kroz ciklus sazrijevanja i prepoznavanja. Tijekom godine mogu steći nove odgovornosti, kako na poslu, tako i u privatnom životu. Što se tiče financija, može doći do povećanja zarade do svibnja. Ako želite promijeniti dom, grad, državu ili odnos prema obitelji, ovo će biti povoljna godina. Pomrčine u svibnju i listopadu mogu donijeti važne promjene u vašoj karijeri i načinu na koji se projicirate u svijet. Romantični odnosi mogu imati više poticaja i puno strasti počevši od svibnja s ulaskom Marsa u Blizance.

Ljubav

S retrogradnom Venerom u Jarcu na početku godine možda ćete se osjećati nesigurno u ljubavi. Do kraja siječnja bit će važno procijeniti obrasce i završiti cikluse. Iskoristite početak godine da procijenite svoj ljubavni život, bez obzira jeste li u vezi ili ne. Seksualnost će biti u punom cvatu s ulaskom Marsa u Blizance. 

Za samce, početkom godine bit će temeljno analizirati što tražite u ljubavi. S retrogradnom Venerom može doći do frustracije, neispunjenih očekivanja, a neki ljudi iz prošlosti mogu se vratiti. Od ožujka započinjete novi ljubavni ciklus, a tijekom srpnja i kolovoza mogu se ukazati dobre prilike.

Oni koji su u vezi, s Marsom u Blizancima, možete začiniti svoju vezu, ali budite oprezni oko sukoba. Od listopada nadalje, s retrogradnim Marsom, morat ćete preispitati svoje stavove. Lipanj, srpanj i kolovoz su povoljni mjeseci za ljubav.

Novac

Jupiter u financijskom sektoru do svibnja može donijeti dobre prilike za financije. Samo izbjegavajte previše trošiti, jer možete zaraditi više novca, ali i potrošiti još više. Retrogradnost Merkura koja će se dogoditi u siječnju, svibnju, rujnu i prosincu također je važno vrijeme za vas da pregledate troškove, obveze i pregovarate o dugovima.

Za one koji traže posao, s Jupiterom u Ovnu u svibnju, možete uložiti u tečajeve obuke i usavršavanja. Kontakt s vama bliskim osobama može vam pomoći s preporukama za posao. Mjeseci srpanj, listopad i studeni važni su za vašu karijeru. Iskoristite ove mjesece da ne propustite prilike.

Za one koji rade ili studiraju, poslovna putovanja mogu biti aktualna od svibnja do listopada. Tijekom tog razdoblja studij će vam biti na prvom mjestu i vjerojatno ćete imati dobre šanse da to iskoristite. Oni koji rade u nastavi i komunikaciji mogu imati jako produktivno razdoblje.