Godišnji horoskop za Jarčeve: Izbjegavajte sukobe

Jarčeve čeka važna godina za financije i posao. Početak godine bit će povoljan za brigu o svom izgledu i postavljanje ciljeva za novu godinu. S retrogradnom Venerom možete ponovno procijeniti prioritete i napraviti neke prilagodbe u svom osobnom životu. Od svibnja možete poboljšati svoj odnos s obitelji. Ako razmišljate o promjeni, druga polovica godine će biti povoljna. Od kolovoza će biti potrebno zauzeti nove stavove na poslu i u svakodnevnom životu. U ljubavnim odnosima se mogu dogoditi iznenađenja, a djeca koja su rođena u znaku Jarca postat će puno samostalnija. 

Ljubav

S retrogradnom Venerom u Jarcu na početku godine također ćete morati preispitati neke stavove u svojim vezama, posebno treba preispitati koji su vam prioriteti i što možete učiniti da poboljšate svoje odnose. Uran u polju romantike može donijeti promjene i nestabilnosti, također iz prijateljstva može nastati romantični odnos. Ove godine izazov će biti eksperimentirati s novim načinima i stavovima u ljubavi. 

Za samce ovo je godina preokreta u ljubavi. Jarčevi koji općenito traže stabilnost i emocionalnu sigurnost u ljubavi, ove će godine morati razbiti neke obrasce u vezama. Razdoblje od lipnja do kolovoza može biti povoljno za nova osvajanja, ali ćete doista morati preispitati neke stavove i živjeti nova iskustva.

Za one u vezi, Uran u ljubavnom sektoru može donijeti promjene i nestabilnost parovima. Kako ne bi došlo do sukoba, bit će važno biti otvoren za nove stvari i zajedno pokušati nešto drugačije, razbiti rutinu. Na Mladi Mjesec u Raku, krajem lipnja, bit će moguće doživjeti više ljubavnih ponuda. Srpanj i kolovoz također će biti mjeseci za više stabilnosti i romantike.

Novac

Sa Saturnom u financijskom području, Jarčevi će morati biti oprezni tijekom cijele godine. Iskoristite priliku da napravite dugoročne planove. U siječnju retrogradna Venera zahtijeva analizu i procjenu troškova. Ožujak će biti pozitivan mjesec za nove pothvate. U kolovozu, s ulaskom Marsa u Blizance, morat ćete imati inicijative na poslu. Samo izbjegavajte ulaziti u sukobe sa šefovima i kolegama.

Ako tražite posao, uložite u obrazovanje početkom godine i do svibnja možete imati dobre rezultate na tečajevima znanja. Kontakti s prijateljima, studijskim kolegama i bivšim kolegama na poslu također mogu dati dobre rezultate. Od kolovoza se mogu pojaviti nove profesionalne prilike. Ako želite biti poduzetnik, ovo će također biti povoljno razdoblje.

Za one koji rade ili studiraju, prednost će imati studiranje do svibnja. Do svibnja mogu imati dobre rezultate i oni koji se bave komunikacijom i nastavom. S ulaskom Marsa u Blizance u kolovozu, trebali biste tražiti nove poduhvate na poslu, pa čak i ciljati na vodeću poziciju. Samo pazite da ne uđete u sukobe. Za one koji su samozaposleni ili žele pokrenuti posao, od kolovoza možete imati dobre prilike. Ali od listopada do prosinca bit će potrebno napraviti neke promjene u načinu rada.

Sreća i dobrobit

Jupiter u Ribama povećat će samopouzdanje i vjeru Jarčeva. Počevši od svibnja nastojat ćete imati više kontakta s obitelji i emocionalnu sigurnost. Ulazak Sunca u Jarca 21. prosinca obnovit će vašu energiju, a Mladi Mjesec 23. prosinca donijet će emocionalnu sigurnost i ohrabrenje.