HOROSKOP ZA SRIJEDU, 12. SIJEČNJA Bez žurbe

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Bika do večernjih sati, usklađujući se s Neptunom, Suncem i Plutonom, a mi tražimo utjehu, sklad i zadovoljstvo. Mjesec u Biku je postojan i razborit, a njegovi tranziti potiču suradnju. Možda želimo uživati ​​u trenucima i uživati ​​u nježnoj motivaciji da se brinemo za one stvari koje su nam najdraže. Žudimo za predvidljivošću – Mjesec u Biku nas spušta na zemlju. Tražimo zadovoljstvo, ali rado ga stvaramo s onim što već imamo.

Držite se mirno i dopustite Biku da vas uspori. Budući da je Venera, vladajuća planeta Bika i dalje retrogradna, nije vrijeme da trošite ljubav ili novac da biste zadovoljili svoje želje. Vaše najdublje vrijednosti su u aktivnom stanju promjene i ono što želite danas možda neće biti ono što želite ni nekoliko tjedana od sada. Srećom, Bik se nikad ne žuri.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 12. siječnja od 20.38 do četvrtka 13. siječnja u 4.07.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com