HOROSKOP ZA UTORAK, 18. SIJEČNJA Završava retrogradno kretanje Urana

Ovo jutro je puno drugačije nego proteklih nekoliko dana, jer Mjesec se nalazi u razigranom i velikodušnom Lavu.

Uran, planet novih ideja i preokreta, danas se zaustavlja i nakon pet mjeseci retrogradno kretanja kreće direktno. Usporio je i sada se zaustavlja prije nego promijeni smjer. Mjesto (znak i stupanj) stacioniranog planeta je snažno pogođeno. Ova pojava je stvar percepcije, a ne stvarne promjene u kretanju ili smjeru, ali mi reagiramo na ono što percipiramo.

Imate li osobne planete, AS ili MC blizu 10 stupnjeva bilo kojeg fiksnog znaka (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak)? Ako je tako, usred ste velikog buđenja ili promjene u svom životu. Preokrete biste mogli izazvati baš vi. Muka vam je i umorni ste od mjesta u kojem živite, ljudi s kojima živite i cijelog života općenito. Ovo će za vas biti dobro ako se osjećate zaglavljeno.

Astrološke konzultacije s kompetentnim astrologom pomoći će vam razumjeti te promjene i raditi na njima.

Uran je retrogradan u Biku od 19. kolovoza 2021. Pogledajte u svom natalnom horoskopu kuću u kojoj se nalazi Bik i razmislite što je od tada zaustavljeno i što je sada spremno za ponovno kretanje naprijed.

Kako će Uran postati sve brži u sljedećih nekoliko tjedana, naš poriv da izrazimo svoje jedinstveno ja, da riskiramo, pobunimo se, slušamo svoj instinkt i potaknemo promjenu ponovo se budi.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.49 do 5.02 nakon čega će Mjesec ući u Lava.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com