HOROSKOP ZA SRIJEDU, 19. SIJEČNJA Sretan rođendan dragi Vodenjaci

Još danas imamo Sunce u Jarcu koje nam pokušava dati posljednji poticaj truda i ambicije dok se pripremamo za sezonu Vodenjaka.

Međutim, s Mjesecom u Lavu i Suncem na posljednjem nestabilnom stupnju Jarca, malo je vjerojatno da će ambicija obilježiti dan.

Mjesec u Lavu donosi iskru inspiracije u dan. Želimo sjajiti, zasjati i izraziti se toplinom i ljubaznošću većom od života. Sudjelujte s najživopisnijim stranama svoje osobnosti, one su te koje se žele igrati.

U noći na četvrtak Sunce će ući u Vodenjaka i time zvanično počinje sezona Vodenjaka u 2022. Dok se Sunce kreće kroz ovaj znak fiksnog zraka, motivirani smo intelektom, inovacijama i slobodom. Ovo je vrijeme kada individualna sloboda i ljudska različitost zauzimaju veći fokus.

Svjetlost i toplina dolaze u područje vaše karte gdje se nalazi Vodenjak. Ako ste zapeli u nekom području svog života, možda ćete otkriti da ste spremni tražiti neobičnija, inovativnija ili tehnološka rješenja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com