HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. SIJEČNJA Dan za planiranje putovanja

U jutarnjim satima Mjesec je iza sebe ostavio duboke vode Škorpiona kako bi ušao u promjenjivi vatreni znak Strijelca. S Mjesecom u ovom ekspanzivnom znaku optimističniji smo i skloniji vidjeti veliku sliku iza trenutnih okolnosti. Težimo identificirati snimku, pregled trenutne situacije. Imamo malo strpljenja za detalje i želimo pronaći ekspanzivni pogled bez potrebe za planiranjem unaprijed ili ulaganjem previše truda.

Želimo rasti, poboljšavati se i širiti, i možda će biti potrebno sada pomaknuti neke granice, ali najbolje je to učiniti nježno. Dobar je trenutak da nadogradimo znanje i steknemo više samopouzdanja i svrhe kroz ono što učimo.

S Mjesecom u Strijelcu vaša se pozornost usmjerava na filozofsko i kulturno razumijevanje. Možda ćete se naći zaokupljeni laganim mislima ili planovima o budućim putovanjima, obrazovanju ili istraživanju svijeta.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.27 do 8.34 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com