HOROSKOP ZA PETAK, 25. VELJAČE Organizacija i izrada planova

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz odvažnog, živahnog Strijelca do popodnevnih sati nakon čega će ući u Jarca. Mjesec u Jarcu je odgovoran, pronicljiv i orijentiran na sigurnost, a budući da je Jarac kardinalni znak, također je orijentiran na akciju.

Kad je Mjesec u Jarcu, naša se pozornost usmjerava na organiziranje, raspoređivanje resursa i stvaranje.

Danas je dan za ispravljanje, organiziranje, izradu planova, utvrđivanje i rad na tome da ti planovi postanu stvarnost. Ne rasipajte svoje napore. Pobrinite se da ih koristite kako biste vas pomaknuli prema određenom značajnom dugoročnom cilju.

Dok gurate prema konkretnim ciljevima, može biti lako izgubiti druge iz vida. Neka vam postane ozbiljan cilj odati priznanje ljudima koji podržavaju vaše napore. Danas to možda neće biti lako, ali afirmacija voljenih osoba dugoročno će vam donijeti velike koristi.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.24 do 17.27 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com