HOROSKOP ZA UTORAK, 8. OŽUJKA

Mjesec kroz dan ostaje u Biku i oblikuje prekrasan aspekt s Plutonom što će produbiti naše želje i potrebu da osjetimo fizički užitak. Povežite se sa svojim tijelom prije neko što pređete na druge aspekte dana.

Mjesec ostavlja senzualnog Bika u večernjim satima kako bi ušao u brbljive i lakomislene Blizance. Blizanci su promjenjivi zračni znak, što ukazuje na njihovu intelektualnu i promjenjivu prirodu. Potreba za komunikacijom raste kako vaša želja za raznolikošću i aktivnostima raste tijekom poslijepodneva i večeri. Kada je Mjesec u Blizancima, možete očekivati ​​da će se život brže kretati dok se pokušavate usredotočiti na to da sve kuglice držite u zraku. Ima toliko toga za napraviti i teško je raditi jednu po jednu stvar. Provjera i pisanje e-pošte, podučavanje, učenje, istraživanje ideja, obavljanje brzih zadataka i uspostavljanje veza zahtijevaju vašu pozornost. Možda ćete se osjećati nemirno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.34 do 19.39 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com