HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. OŽUJKA Moć govora

Mjesec nastavlja kroz Jarca cijeli dan. Naš emocionalni fokus je na praktičnim pitanjima, ciljevima i potrebnim planovima. S Mjesecom u ovom kardinalnom znaku zemlje, svjesni smo stvarnosti naših odgovornosti dok gradimo praktičnu budućnost.

Današnji ugodan aspekt Merkura i Plutona poboljšava našu sposobnost da vidimo više slojeva situacije. Možda ćemo otkriti nove informacije koje nam daju prednost, ili bismo mogli konačno vidjeti istinu o stvari koju smo izbjegavali u prošlosti.

Ovo je moćno vrijeme da se dublje sagleda tema. Imamo koristi od strpljivosti i strateškog donošenja odluka i spremni smo gledati izvan površine stvari. Razgovori su duboki, istražni i smisleni, a mi možemo doći do poboljšanog psihološkog razumijevanja naših života. Dobar je trenutak da otpustimo nešto što nas je držalo vezanima ili zaglavilo u teškom položaju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com