HOROSKOP ZA NEDJELJU, 27. OŽUJKA Merkur u Ovnu

U jutarnjim satima Merkur napušta Ribe i ulazi u Ovna. Merkur je brzi planet misaonih procesa i komunikacije.

S Merkurom u Ovnu spremni smo govoriti ono što mislimo. Bit će malo sumnje o tome što ljudi misle jer je vjerojatno da će malo uskratiti riječi ili držati jezik za zubima. Ako postoji razgovor koji trebate obaviti, vrijeme oklijevanja je prošlo. Ako radite na mentalno zahtjevnom projektu, moći ćete postići mnogo u nadolazećim tjednima. Neće biti puno finoće u onome što kažete ili kako to kažete, ali ćete to izvući.

Merkur ostaje u Ovnu do 10. travnja i tijekom ovog ciklusa Merkura možete se osjećati osvježavajuće odlučnim i okrenutim prema budućnosti. Manje smo zabrinuti za objektivna gledišta i objašnjenja tijekom ovog ciklusa, a više smo zainteresirani za brzo donošenje odluke. Želimo biti pioniri i inovirati sada ili biti prvi s idejom. Vrijeme je da razgovarate spontanije i izravnije s planetom komunikacije u hrabrom i asertivnom Ovnu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.39 do 16.44 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Provedite vrijeme s ljudima koji otvaraju vaše razmišljanje novim intelektualnim idejama i perspektivama. Vodenjak je znak vizionara i reformatora. Budite spremni razgovarati o temama koja se odnose na humanitarna pitanja. Razmislite kako pridonijeti viziji boljeg svijeta za sve razumne živote na planeti Zemlji.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com