HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 28. OŽUJKA Provjera stvarnosti

Provjera stvarnosti: bez racionalizacije ili vezenja činjenica, sjednite i odvojite trenutak da prepoznate zbunjenost i tjeskobu proteklih nekoliko tjedana jer je vrijeme da krenete naprijed. Vrijeme je da napravite realnu procjenu i napravite akcijski plan. Ovo je tjedan za formuliranje strategija i postavljanje ciljeva. Ciljevi su neprocjenjivi jer vam daju jasniji fokus na ono što je važno. Daju vam više jasnoće u donošenju odluka i olakšavaju donošenje odluka. Daju vam bolju kontrolu nad vašom budućnošću i daju vam osjećaj svrhe.

S Venerom u konjunkciji sa Saturnom danas, tražimo jednake, poštene i uravnotežene veze, a naše odnose ili društveni život shvaćamo vrlo ozbiljno. Može postojati jača sklonost zajedništvu i dijeljenju, stvaranju sklada i dijeljenju moći. Nastojimo uskladiti svoje ciljeve, planove i odgovornosti u našim bliskim odnosima. Možemo steći prednost u poslovanju ili financijama ili promicanju mira. Pažljiviji smo u svojim vezanostima i naklonostima.

Kada su u pitanju financije i odnosi, možda ćemo morati ograničiti zadovoljstvo ili prepuštanje ili žrtvovati materijalnu korist za duhovnu (ili obrnuto). Ekstravagancije nas mogu sustići, a prigušivanje je neophodno.

Ipak, skloni smo se osjećati dobro kad sada donesemo zrelu odluku. Možda doživljavamo novi osjećaj realizma u našim odnosima. Ovo također može biti vrijeme za snažnije povezivanje s voljenima dijeleći odgovornost, brige ili dileme. Možemo se suočiti sa stvarnošću u vezi s našim financijama, osobnim uvjerenjima ili ljubavnim/društvenim stvarima. Možemo se obvezati, ili može postojati svojevrsni “test” postojeće obveze.

Današnji Mjesec u Vodenjaku spaja se za ovu energiju dok se poravnava s Venerom i Saturnom.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 28. ožujka u 15.11 do utorka, 29. ožujka u 5.31.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com