HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 4. TRAVNJA Korak po korak do pobjede

Ovaj tjedan govori o suočavanju s teškim problemima i njihovom rješavanju. To je zato što u kasnim večernjim satima imamo vatrenog Marsa u spoju sa strogim Saturnom. (Vjerojatni su bijes i frustracija.) Najvažnija stvar je da se do četvrtka/petka ovi planeti poravnaju s Merkurom kako bi stvorili rješenja. Zapravo, ova dinamička energija će se preobraziti u fizičku manifestaciju kreativnih ideja koje nam padaju na pamet! Stoga, nemojte se obeshrabriti početkom tjedna, jer kako ovaj tjedan bude odmicao, rješenja će se sama pojavljivati ​​i stvari će se rješavati.

Kad se Mars i Saturn spoje započinje dvogodišnji ciklus koji vam pokazuje da morate poduzeti akciju na teškom dugoročnom zadatku ili projektu. Ako se zbog nečega osjećate frustrirano ili ljutito, ovo je stvar na kojoj morate nešto poduzeti. Nemojte ići brzo naprijed ili pokušavati odjednom preuzeti veliki dio projekta. Mali, spori, postojani koraci naprijed način su da učinite sve što će vas održati u budućnosti.

Obratite pažnju na svoje obveze i odgovornosti. Ovo nije vrijeme za odmor ili zabavu. Možda vam se ne sviđa, možda vam je čak i dosadno, ali morate zrelo upravljati sobom i svojim očekivanjima. Polako i postojano pobjeđuje u utrci.

Pogledajte svoje financije. Postoje li dodatni troškovi koje možete smanjiti? Što je s vašim odnosima? Postaje li ogorčenost klin između vas i drugog? Ako je tako, vrijeme je za preispitivanje tih sustava. Iskorijenite gorčinu i nemojte zanemariti ono što vam ne ide.

Ovog mjeseca vrijedi spomenuti neke vrhunske točke. Svi planeti idu izravno, što znači da imamo energiju da slijedimo cilj i krenemo naprijed uz nekoliko zastoja. Međutim, ovoj energiji je potreban fokus, a vi želite izbjeći ometanja. Odredite prioritete svojim aktivnostima u skladu s vašim glavnim ciljevima.

Tjedan započinje s Mjesecom u Biku dok istovremeno on započinje svoj ciklus rasta. Ovo je vrijeme u mjesecu za pokretanje stvari, za postizanje opipljivih rezultata. Dok je Mjesec u Biku, opipljivi rezultati uključuju fizičke užitke i emocionalnu predanost. Motivira nas potreba za materijalnom sigurnošću, odanošću, mirom, udobnošću i zadovoljstvom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com