HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. LIPNJA Karmičke priče

U kasnim večernjim satima Saturn kreće retrogradno sa 25. stupnja Vodenjaka. Saturn je autoritativni učitelj koji inzistira da preuzmemo odgovornost i obavimo posao kako bismo požnjeli dugoročne koristi.

Imate li osobne planete (Sunce, Merkur, Venera, Mars) ili točke (Asc, MC, čvorovi) između 17° – 26° fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak)? Ako je tako, trenutno obrađujete jednogodišnji obrazac suočavanja s nečim što vam je dugo bio izazov u životu.

Zamislite Saturna kao gospodara karme. Ovo je planet koji inzistira da preuzmemo odgovornost, budemo odgovorni i suočimo se sa stvarnošću u određenom pogledu. Saturnova retrogradnost zapravo poboljšava posao koji se Saturnu povjerava. U trenucima njegove retrogradnosti iznose se lekcije iz prošlosti. Karmički dugovi su razvrstani i razumijemo stvarnost onoga što smo stvorili svojim postupcima. Tijekom retrogradnog razdoblja, napori iz prošlosti bit će nagrađeni, čak i kada će neodgovornost doći na naplatu.

Da biste razumjeli, pogledajte u svojoj natalnoj karti gdje se nalazi Vodenjak. Koja je lekcija koju učite u ovom području? Pogledajte kuću koja sadrži sve osobne planete/točke koje se nalaze između 17° – 26° fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak) u vašoj natalnoj karti. Izazovi s kojima se suočavate između područja vašeg života vezanih za te kuće odvest će vas do starih karmičkih priča iz prošlosti.

Područja života na koja utječe Saturnova retrogradnost su ona kojima vlada kuća(e) kojima Saturn vlada u našim natalnim kartama (gdje je Jarac) i ona kojima vlada kuća u kojoj je Saturn trenutno u tranzitu. Na primjer, ako imate Ribu na vrhu sedme kuće (drugim riječima, imate ascendent Djevicu), a Saturn trenutno prolazi kroz vašu šestu kuću, tada bi područja života na koja retrogradni Saturn najviše utječe bila partnerstva i pregovori (sedma kuća), kao i rad, navike, rutine i zdravlje (šesta kuća).

Saturn će ostati retrogradan do 22. listopada 2022. Provedite ove mjesece suočavajući se sa stvarnošću onoga što je ovdje u igri. Što ste naučili i kako možete iskoristiti svoje znanje da raščistite greške iz prošlosti.

Ako ste zainteresirani da naučite koja je vaša svrha i karma u ovom životu i ako imate osnovno znanje astrologije već sad se možete prijavite na online tečaj karmičke astrologije koji kreće krajem srpnja:

https://astrologijaonline.com/shop/karmicka/

Mjesec prolazi svoj tranzit kroz Lava što nam nudi odlično vrijeme za romantične i kreativne aktivnosti ovaj vikend. Lav je vrlo osoban znak orijentiran na sebe. S Mjesecom u Lavu tražimo veću razinu pažnje i dramatičnog izražaja. Ovo je dan kada svoje prijatelje i voljene obasipate toplinom i velikodušnošću. Ako ste sami, obasipajte se toplinom, velikodušnošću i izrazima ljubavi prema sebi. Nemojte štedjeti na pažnji, izražavanju ljubavi ili poklonima!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com