Kako se riješiti briga i početi sretno živjeti

U biblioteku PULS stigla je hit knjiga „Kako se riješiti briga i početi živjeti“, autora svjetskog bestselera „Kako steći prijatelje i naklonost ljudi“. Dale Carnegie je svjetsku slavu stekao svojim predavanjima o govorništvu i osobnom razvoju, a prva knjiga koju je izdao, „Kako steći prijatelje i naklonost ljudi“ započela je cijelu industriju knjiga o samopomoći i ostala vječni bestseler. U svojoj drugoj knjizi, „Kako se riješiti briga i početi živjeti“ autor donosi učinkovite alate koji će vam pomoći iz svog života potjerati tugu i brigu i naučiti kako živjeti sretnije.

„Kako se riješiti briga i početi živjeti“, knjiga koja je diljem svijeta prodana u više od deset milijuna primjeraka, pomoći će vam prekinuti destruktivnu naviku brige i naučiti vas kako živjeti sretnije i s manje stresa. Svjetski poznati autor, govornik i stručnjak za osobni razvoj, Dale Carnegie u svom je bezvremenskom bestseleru „Kako steći prijatelje i naklonost ljudi“ milijunima čitatelja pomogao uspostaviti kvalitetne odnose s bliskim osobama i unaprijediti komunikaciju. Sada nam pokazuje kako pobijediti brige prije nego što one pobijede nas.

U ovoj knjizi otkriva kako:

  • bolje analizirati i riješiti zabrinjavajuće situacije
  • razviti pozitivan stav
  • pobijediti depresiju i napuniti se pozitivnom energijom
  • postići duševni mir i zadovoljstvo.

Puna praktičnih savjeta, korisnih činjenica o brizi i njenim uzrocima, ova knjiga daje vam sve alate kojima ćete iz svog života potjerati svaku tugu, melankoliju i brigu.

Knjiga „Kako se riješiti briga i početi živjeti“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupna je  po cijeni od 129 kn u svim knjižarama i na shop.egmont.hr.

Egmont je najveći europski izdavač za djecu sa sjedištem u Danskoj, a u Hrvatskoj postoji od 1995. sa sjedištem u Zagrebu.