HOROSKOP ZA PETAK, 10. LIPNJA Otkrivanje istine

Mjesec počinje dan još u Vagi što sugerira da svi pokušavamo biti pristojni jedni prema drugima.

U popodnevnim satima Mjesec će biti u napetom aspektu s Plutonom i frustracija ili strastveni bijes mogli bi se aktivirati. Dobra je stvar što Mjesečevi tranziti ne traju dugo. Primirite se i želja da se oslobodi bujica negativnosti ili ljutnje će brzo proći.

U kasnim večernjim satima Merkur će napraviti ugodan aspekt prema Plutonu i vjerojatno ćemo doći do odgovora i rješenja koja su nam izmicala posljednjih mjeseci. Trigon između Merkura i Plutona sugerira priliku za stjecanje mentalne prednosti. Naše mentalne sposobnosti usklađene su s dojmovima s drugog svijeta, nudeći nam povećani uvid, psihološko razumijevanje i svjesnost te usredotočenu pažnju. Privlače nas traženje istine i neistražene teme i ideje.

Merkur je s Plutonom formirao isti aspekt krajem travnja, a zatim, dok je bio retrogradan, u svibnju. Tražili smo odgovore u prošlosti, a sada bismo mogli doći do posebno vrijednih istina ili uvida. Stječemo dublje razumijevanje stvari. Mogli bismo otkriti nove informacije koje nam daju prednost ili konačno “vidjeti” istinu o stvarima koje smo izbjegavali. Dobar je trenutak da se oslobodimo nečega što nas je vezalo za štetne elemente prošlosti.

Prazan hod imamo od 19.36 do 22,40 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com