HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 9. LIPNJA Uživanje u ljepoti

Današnji Mjesec u Vagi ističe odnose, timski rad i suradnju. Želimo ugoditi drugima i uživati ​​u vezama s našim prijateljima, suradnicima, susjedima i strancima.

Međutim, opozicija koju Mjesec stvara prema Marsu (u Ovnu) oko podneva, zagrijava stvari na način koji bi vas mogao iznenaditi. Možda ćete otkriti da ste vi ili drugi više strastveni, obrambeni ili više ljutiti nego inače. Možda ćete se osjećati konkurentno ili strastveno ako ne dobijete ono što želite kada to želite.

Taj izazov će proći dosta brzo i popodne se možete se vratiti tipičnijim problemima Vage – traženja ljepote i društvenih veza do kraja dana.

Kao i uvijek kada je Mjesec u Vagi, učinite svoj dom lijepim mjestom. Lipanj je. Izađite van i donesite cvijeće za blagovaonski stol ili svoj noćni ormarić.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com