HOROSKOP ZA UTORAK, 21. LIPNJA Sretan rođendan dragi Rakovi

Sunce ulazi u kardinalni znak Raka u 11.13 gdje će ostati do 22. srpnja i s time počinje sezona Raka. Život se usporava jer se naša pažnja usmjerava na osiguranje i zaštitu gnijezda (doma) koje smo stvorili za svoj dom i obitelj. Vrijeme je da se smirimo i oslobodimo tjeskobe i pronađemo svoju sigurnost. Emocije postaju duboke kada naši osjećaji dolaze u fokus. Ovo je moćno vrijeme da razjasnimo što nam je potrebno da bismo se osjećali ugodno, sigurno i zbrinuto.

Kada Sunce uđe u kardinalne znakove (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) dolazimo do vrlo dinamičnih vremena u ciklusu godine. Zapamtite da u zapadnoj astrologiji godišnja doba stvaraju položaj znakova. Na sjevernoj hemisferi u dva solsticija krećemo se od proljeća do ljeta (Sunce ulazi u Raka) i od jeseni do zime (Sunce ulazi u Jarca). Na dva ekvinocija, prelazimo iz ljeta u jesen (Sunce ulazi u Vagu) i iz zime u proljeće (Sunce ulazi u Ovna).

U jutarnjim satima imamo ugodan aspekt između Venere i Plutona, što sugerira da potreba za dijeljenjem života i uživanjem u životu na dubljim razinama sve je jača kako dan odmiče. Taj nam utjecaj pomaže da se povežemo s onim što najviše volimo i cijenimo. Pod ovim utjecajem mogli bismo suziti naš fokus u svoju korist. Nastojimo rasti, poboljšati ili razviti svoje privrženosti. Prepoznajući vrijednost strpljenja, više smo orjentirani na strategiju i vjerojatno ćemo steći novi uvid u poslovne i osobne odnose.

Mjesec je u Ovnu, još jedan kardinalni znak danas. Time se povećava dinamičnost dana. Također, dok je Sunce u Raku (kojim vlada Mjesec), osjetljiviji smo na kretanje Mjeseca. Imajte to na umu tijekom sezone Raka. Danas je dan za akciju, strast, zaštitu i ljubav.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.10 do 5.36 nakon čega će Mjesec ući u Ovna.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com