HOROSKOP ZA SRIJEDU, 20. SRPNJA Zadnja četvrt Mjeseca – otpuštanje

U popodnevnim satima imamo zadnju četvrt Mjeseca, jer će Sunce činiti napeti aspekt (kvadrat) prema Mjesecu. Nakon uživanja u svjesnosti koju simbolizira cjelokupna svjetlost Mjeseca u vrijeme prošlotjednog Punog Mjeseca, raspršili smo svoje znanje i došli do točke kada trebamo razvrstati što nam odgovara-a što ne-u pripremi za mladi Mjesec sljedećeg tjedna, kada se opet rađa nešto novo.

Ovo nije najbolje vrijeme za započinjanje značajnog projekta, jer sve manja svjetlost Mjeseca simbolizira padanje u nesvjesno. Vrijeme je da počnemo dovršavati detalje onoga što je začeto na posljednjem mladom Mjesecu. Koja ste otkrića imali prošli tjedan? Što su ona značila za vas? Što se sada može učiniti?

Ova Mjesečeva faza događa se na 27 stupnjeva i 52 minute Ovna i  najviše utječe na one osobe koje u svojem natalnom horoskopu imaju osobne planete ili točke od 26. do 30. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Vaga, Rak i Jarac).

Još uvijek smo pod jakim aspektom između Sunca i Plutona te se danas možemo osjećati na rubu, nestabilno ili čak ugroženo. Sada se odvija unutarnja drama i osjećaj da vanjske okolnosti potkopavaju naš vlastiti osjećaj moći. U tom procesu možda ćemo moći doći u kontakt sa svojim unutarnjim motivacijama. Tendencija da želimo kontrolirati svoje živote kroz neki oblik manipulacije je jaka tijekom ovog utjecaja. Susret s preprekama na našem putu, međutim, može nas natjerati u poziciju da upotrijebimo sve svoje resurse da uzvratimo udarac, a pritom možemo otkriti resurse za koje nismo ni znali da ih imamo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.18 do 20.22 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com