HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. KOLOVOZA Strpljivost, fleksibilnost i smirenost

Ako ste se jučer osjećali posebno ranjivo ili nostalgično, bit će vam olakšanje kad Mjesec uđe u Lava u popodnevnim satima. Ostavite suze i sjećanja po strani i krenite u drugi dio dana koji je stvoren za izražavanje vaše najsvjetlije strane.

Mjesec u Lavu podržava razigranost i dinamično samoizražavanje. Lav je fiksni vatreni znak kojim vlada Sunce. Lav nudi potencijal za entuzijazam i optimizam. U stanju smo odisati hrabrošću i samopouzdanjem. Ovo je sjajno vrijeme da pustite svoju dječju stranu koja voli zabavu da oživi za ples i igru.

Danas u popodnevnim satima Uran sa 18. stupnja kreće retrogradno i svoj retrogradni hod završava 22. siječnja 2023. na 14. stupnju Bika. Uran donosi iznenađujuće promjene. Kada je Uran retrogradan, promjene su više usmjerene prema unutra, možda se ne vide na površini.

Ako imate osobne planete ili točke između 13° i 18° bilo kojeg fiksnog znaka (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak), ove dramatične promjene bit će prilično osobne za vas. Kako se pomak događa ovaj tjedan, energija Urana može biti izazovna i možemo doživjeti određenu napetost dok se ne priviknemo na promjenu.

Uran i Saturn su u dugom kulturnom razgovoru/borbi već više od godinu dana. Retrogradni Uran stavlja ovu bitku u veći fokus jer se Uran ponovno približava interakciji sa Saturnom. Rastuće napetosti i iznenadne, očekivane promjene unutar kulture imaju dubok utjecaj i mogu biti vrlo frustrirajuće i teško upravljati njima. Dajte sve od sebe da ostanete strpljivi, fleksibilni, smireni i otvorenog uma.

Pripazite na tekuća pitanja prirodnih katastrofa i političke nestabilnosti koja će se ponovno pojačati ove jeseni i zime. Ponavljam: dajte sve od sebe da ostanete strpljivi, fleksibilni, smireni i otvorenog uma.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.40 do 15.08 nakon čega će Mjesec ući u Lava.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com