Tabac Wild Ride, miris koji budi avanturistički duh

Namiriši se i kreni. Svakodnevica i dosada pripadaju prošlosti. Novi miris Tabac Wild Ride sve je samo ne običan.

Autentičan, muževan, snažan: Tabac je od 1959. jedna od najuspješnijih marki mirisa za muškarce. U prošlosti je asortiman Tabac upotpunjen novim konceptima, zahvaljujući proizvodima Tabac Original Craftsman, Tabac Man Gravity i Tabac Man Fire Power. Tabac Barber Shop at Home danas je jedna od najobimnijih linija proizvoda za brijanje, mirisa i proizvoda za njegu za muškarce.

Tabac Wild Ride u 2022. prvi put donosi koncept mirisa za mlade, nove korisnike koji uz ključne vrijednosti Tabac Originala i atribute „mladi, divlji i slobodni“ potpuno odgovara duhu vremena. Od mirisa do dizajna pakiranja – kategorija muških mirisa osmišljena je iznova. Rezultat je poseban miris u kome se smjenjuju klasične muške i potpuno neočekivane mirisne note te čija aluminijska bočica i vizualno i na dodir predstavlja inovaciju na polici za mirise.

Citrusno-drvenasto-aromatičan miris – to je Tabac Wild Ride. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o ovoj mješavini: slatkasto-gorka jabuka, aromatična mirisna nota kardamoma i dragocjeno ulje geranije, koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku, miješaju se u gornjoj noti mirisa. Zelena nota neobične, svježe drvenaste smole elemi SFE u kombinaciji s aromatičnom mahovinom i senzualnim jantarom čine srce mirisa dok balzamični tamjan, drvenasti vetiver i mistični pačuli ne proslave završnicu nabijenu adrenalinom – miris koji ima sve u sebi!


Tabac Wild Ride
Eau de Toilette, 75 ml – 143 kn*

Gornja nota
Jabuka, kardamom, pelargonija

Srednja nota
Elemi SFE, mahovina, jantar

Donja nota
Tamjan, vetiver, indonezijski pačuli

*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Tabac Wild Ride nudi uzbudljivu liniju veganskih mirisa koji bude želju za sljedećom avanturom. Kreni u sljedeći doživljaj i uživaj u vožnji!

Ostale informacije pronaći ćete na Tabac.de i na društvenim mrežama: Facebook  te Instagram.

#tabacwildride
#tabacfragrances

Tabac Man Gravity: Parfem inspiriran mirisom svemira