Ovako miriše ljeto koje ćeš pamtiti

Oslobodite se urbanog stila života i pustite duši da udahne: ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliver FEELS LIKE SUMMER vodi vas u prostranstvo egzotične prašume i omogućuje vam da se osjećate življima nego ikad. Istodobno s prvim toplim zrakama sunca u godini, nova varijanta mirisa s.Oliver serije FEELS LIKE SUMMER odisat će čistim ljetnim vibracijama od sredine travnja 2023. Kao i svake godine, isplati se požuriti jer miris je dostupan samo u ljetnoj sezoni – po prvi put u dvije veličine.

Uspješna ograničena serija

Svake godine s drukčijim stilskim konceptom FEELS LIKE SUMMER donosi ljeto prije ljeta od 2016. godine. Miris s.Oliver Fragrances  je dokazano trendy, sezonski ženski mirisi svake su godine apsolutni vrhunski noviteti. Prošle je godine s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2022. bio najprodavaniji novitet u dm-u* te je bio potpuno rasprodan nakon prvih deset tjedana. Ovogodišnji miris nadovezuje se na uspjeh prošlogodišnjeg izdanja – zahvaljujući svojoj mirisnoj kompoziciji i odgovarajućem dizajnu: ovaj put to je očaravajuća ljepota tropske prašume koja budi čistu želju za pustolovinom.

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER profinjeni je i sofisticirani koktel ugodnih voćnih i cvjetnih nota. Dašak grejpa, metvice i sočne kruške u kombinaciji sa svježim mangom, nježnim božurom i ljupkim jasminom na drvenastoj i senzualnoj donjoj noti od sandalovine i cedra stvara jedinstven egzotični miris koji miluje tijelo i dušu poput toplih zraka sunca. Ljetni miris 100 posto veganske recepture potpuno bez sastojaka i tvari životinjskog porijekla – za dodatnu ljetnu lakoću.

Egzotičan dizajn

Čak i dizajn ambalaže parfema s.Oliver FEELS LIKE SUMMER na prvi pogled odiše ljetnom svježinom: tropsko cvijeće i veličanstvene papige također vizualno donose prašumu na svaku policu u kupaonici. Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol „Vegan”. Donesi ljeto već sada u svoj dom!


s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2023, Eau de Toilette, 30 ml, € 19,50*

*Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Limitirana mirisna varijanta s.Oliver FEELS LIKE SUMMER bit će dostupna u drogerijama Müller i dm od sredine travnja 2023. godine.

#soliver #feelslikesummer


*Izvor: IRI prodajni panel, tržište mirisa uključujući setove 2018. – 2021. YTD kolovoz i ljestvica noviteta dm verzija KT 22/2022.