HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 3. LISTOPADA Novi tjedan i novi početak

Postoje dobre i loše vijesti. Dobra vijest je da Merkur više nije retrogradan, što znači da sada možemo samouvjereno ići naprijed. Suludi kvarovi, glupe pogreške koje su nas mučile posljednjih mjesec dana bit će povijest. Loša vijest je da krajem ovog mjeseca Mars (a ne Merkur) ide retrogradno do kraja godine. Ovo može biti paralizirajuće! Osjećat ćemo se zaglavljeni u blatu. To znači da imamo jedan mjesec: mjesec listopad da požurimo i pokrenemo projekte i učinimo što je više moguće! Budite spremni na suradnju s drugima.

Današnji Mjesec u Jarcu nas senzibilizira za naše ambicije, ciljeve i osjećaj kontrole. Uživamo u malim promjenama koje danas koriste našim projektima. Orijentirani smo na cilj i pažljivi smo. S ovom praktičnom pozicijom Mjeseca oslanjamo se na zdrav razum pri donošenju odluka i obraćamo više pozornosti na strukture, pravila i ciljeve.

Mjesec je u harmoniji s Uranom, Neptunom i Merkurom i spaja se s Plutonom, pomažući nam pronaći ravnotežu između učenja iz tradicije i progresivnog gledanja na stvari.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com