HOROSKOP ZA NEDJELJU, 2. LISTOPADA Merkur završava svoje retrogradno kretanje

U jutarnjim satima dok ste spavali Mjesec je ušao u Jarca. Vaša pažnja idućih se dana usmjerava prema praktičnim stvarima. Usamljene ambicije i ozbiljne brige dolaze na stol.

Dok Mjesec prolazi kroz Jarca, prevladavajuće raspoloženje je oprezno, odlučno i razborito, mudro, ali oprezno. Ovo je razuman znak marljivog rada koji nas drži usredotočenim na usamljene ambicije i zrele napore. Držite se stvari i budite ozbiljni.

Iskoristite današnji Mjesec u znaku Jarca da riješite probleme koje ste odugovlačili. Rano tijekom dana provedite vrijeme razmatrajući postignuća potrebna za izgradnju stabilne i sigurne budućnosti. Danas možete dobro započeti s postizanjem tih stvari, krenite u tom smjeru

U prijepodnevnim satima nakon što je bio retrogradan od 9. rujna, Merkur postaje direktan. Ako ste se u posljednja tri tjedna borili s osjećajem da ste neshvaćeni, neodlučni ili zbunjeni, olakšanje je na vidiku. Trebat će nekoliko dana da Merkur dobije brzinu, ali možemo odahnuti znajući da se okrećemo naprijed i da će se magla u našim umovima razići.

Jeste li spremni krenuti u nepoznatim smjerovima i započeti nove projekte?

U kasnim večernjim satima, dolazimo do faze kvadrata prve četvrtine Mjesečevog ciklusa. Ovaj ciklus započeo je na Mladi Mjesec u Vagi 25. rujna. Ono što se danas aktivira povezano je sa sjemenom koje ste posijali za mladog Mjeseca.

Ovo je moćno vrijeme kada je bitan smjer u kojem se okrećemo. Danas poduzmite hrabru i svjesnu akciju koja se odnosi na Mladi Mjesec od prošlog tjedna.

Prazan hod Mjeseca imamo do 9.37 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com