HOROSKOP ZA UTORAK, 4. LISTOPADA Mjesec u Vodenjaku

Mjesec nastavlja svoj tranzit do 12.20 nakon čega će ući u Vodenjaka. Kad je Mjesec u Vodenjaku lakše je nego obično ostati hladan na reakcije drugih ljudi i okolnosti. Ta vanjska hladnoća sugerira da je intelekt na djelu. Naš fokus će bit usredotočen na humanitarna pitanja, a ne na naše osobne probleme. Držite oči i uši otvorene i naći ćete način da date svoj glas kome je potreban.

Mjesec je u harmoniji s Jupiterom i Venerom i ide prema trigonu sa Suncem. Prijateljski smo raspoloženi i pošteni i tražimo intelektualnu stimulaciju. Prijatelji, zajednica, grupe, uzroci i ciljevi sreće su u većem fokusu. Privlači nas jedinstveno, neobično i neuobičajeno. Samo mrvica emocionalne odvojenosti danas može biti osvježavajuća.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.48 do 12.20 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka.

S kreativnim aspektom Merkur-Saturn, skloni smo sortiranju, kategorizaciji i stvaranju reda. Psihički smo disciplinirani.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com