HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. LISTOPADA Humor i znatiželja

U ranim jutarnjim satima Mjesec ulazi u Blizance. Vjerojatno ste još uvijek pod pretjeranom jučerašnjom zbunjenošću. Unatoč tome, važno je pronaći ljude s kojima možete razgovarati o svojoj zbunjenosti.

S Mjesecom u Blizancima koristite svoj intelekt i svoj glas. Vaš um je zauzet i želite istraživati ​​i dijeliti ideje te razgovarati s drugima. Pokrivajte razne teme prilično lagano. Mjesec u Blizancima je lagan i ne zanimaju ga duboke, dubokoumne ili teške teme. Stoga neka se svaka zabuna odigra s humorom, a ne mračnim namjerama. Uključite se s drugima u društvena okupljanja. Pronađite ljude koji su voljni dijeliti zanimljive razgovore. Pokrijte mnoge teme i postanite znatiželjni o tome što i kako drugi misle u ovim čudnim vremenima. Poticajni razgovori i mentalna gimnastika pomoći će stabilizirati vaše emocije.

Blizanci su promjenjivi zračni znak koji se brzo kreće i bez mentalne stimulacije lako je postati razdražljiv ili tjeskoban. Zaokupite svoj um raznim lakim zadacima.

Prazan hod Mjeseca imamo do 7.07. nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com