HOROSKOP ZA PETAK, 14. LISTOPADA U traganju za stabilnošću

Mjesec u Blizancima danas nas čini nemirnima, brbljivima i mentalno aktiviranima. Očekujte da će vam se razmišljanje stabilizirati dok koristite svoj glas i komunicirate s drugima. Tijekom dana, Mjesec formira veliki trigon sa Saturnom, Suncem i Venerom. Ne zanemarujte društvene interakcije. Slušajte druge. Možda ćete morati promijeniti svoj način razmišljanja. Vaše emocionalne reakcije na koncepte i ideje vrijedne su pažnje. Nemojte se opirati tim prilagodbama.

U jutarnjim satima imamo ugodan aspekt između Venere i Saturna. Ova kombinacija pomaže da se odnosi gledaju realnije, uravnotežuje pretjerani utjecaj Neptuna, pomaže da se ne zanesete fantazijama i neispunjenim nadama i da stvari gledate trezveno. Ovo je dobro vrijeme za razgovor o gorućim problemima u vezi, kada možete dogovoriti ravnotežu između slobode i obaveza na način koji odgovara objema stranama. Posjeti rodbini, roditeljima, sastanci s članovima obitelji mogu biti korisni za jačanje odnosa. Možda obnova starih veza, početak veze s razlikom u godinama.

Trud koji ulažete u svoje veze s drugima poduprijet će stabilnost i trajanje vaših odnosa.

Dobar period za uspostavljanje poslovnih kontakata s partnerima, nadređenima, s onima koji su stariji po godinama ili položaju. Rasprava o financijskim pitanjima može dati željeni rezultat. Vrijeme je za planiranje pronalaženje financijskih rješenja i određivanje sljedećih koraka u životu i poslovanju. Povoljan period za važne kupovine. Dobar period za posjete službenim vlastima, traženje financijske potpore.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com