Najpovoljniji datumi za sklapanje braka u 2023.

Nakon pregleda 2023. godine, isključujući nepovoljna razdoblja za sklapanje braka, te uzimajući u obzir opću astrološku pozadinu koju formiraju planeti, bit će vrlo malo povoljnih dana za sklapanje braka.

Siječanj

U siječnju – petak 20. siječnja, dan pod okriljem Venere, bit će djelomično povoljan, kada će Venera proći znakom Vodenjaka, ali će Mjesec biti u nepovoljnom znaku Jarca, doći će do faze u opadanju. Mjesec, a i opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Četvrtak, 26. siječnja, bit će djelomično povoljan, dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera proći kroz znak Vodenjaka, Mjesec će biti u znaku Ovna, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Petak, 27. siječnja, bit će djelomično povoljan, dan pod pokroviteljstvom Venere, kada će Venera tranzitirati u svom povoljnom znaku Riba, Mjesec će biti u znaku Ovna, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opće astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Subota, 28. siječnja, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći u svom povoljnom znaku Riba, Mjesec će biti u povoljnom znaku Bika, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opći astrološki pozadina ovog dana bit će povoljna.

Veljača

U veljači – četvrtak, 2. veljače, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera proći u svom povoljnom znaku Riba, Mjesec će biti u povoljnom znaku Raka, bit će faza rastućeg Mjeseca i opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Petak, 3. veljače, bit će povoljan, dan pod okriljem Venere, kada će Venera proći kroz njen povoljan znak Riba, Mjesec će biti u njenom povoljnom znaku Raka, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Petak, 10. veljače, bit će povoljan dan pod okriljem Venere, kada će Venera proći kroz njen znak Ribe, Mjesec će biti u Vagi, a opća astrološka pozadina dana bit će povoljna.

Dan 11. veljače bit će djelomično povoljan (povoljno do 18:40), subota, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći kroz njen povoljan znak Ribe, Mjesec će biti u Vagi i opća astrološka pozadina dana bit će povoljna.

Utorak, 14. veljače bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Marsa, kada će Venera proći svojim povoljnim znakom Riba, Mjesec će biti u Strijelcu, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Srijeda, 15. veljače bit će djelomično povoljna, dan pod okriljem Merkura, kada će Venera proći svojim povoljnim znakom Riba, Mjesec će biti u Strijelcu, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Četvrtak, 16. veljače, bit će djelomično povoljan dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera proći kroz svoj znak Riba, ali će Mjesec biti u nepovoljnom znaku Jarca, pa će opća astrološka pozadina dana biti djelomično povoljna.

Petak, 17. veljače, bit će djelomično povoljan, dan pod Venerinim okriljem, kada će Venera tranzitirati u svom povoljnom znaku Riba, ali će Mjesec biti u svom nepovoljnom znaku Jarca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će biti djelomično povoljna.

Subota 18. veljače bit će djelomično povoljna, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera tranzitirati u njoj povoljan znak Riba, Mjesec će biti u znaku Vodenjaka, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Ožujak

U mjesecu ožujku nema povoljnih dana za sklapanje braka, jer će to biti vrijeme korizme, nepovoljno za započinjanje bilo kakvih važnih poslova, a ujedno i za sklapanje braka.

Travanj

U travnju – ponedjeljak, 10. travnja, bit će povoljan dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera tranzitirati u svom  znaku Bika, Mjesec će biti u znaku Strijelca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će biti povoljna.

Srijeda, 12. travnja, bit će djelomično povoljan dan pod pokroviteljstvom Merkura, kada će Venera proći znakom Blizanaca, ali će Mjesec biti u svom nepovoljnom znaku Jarca, pa će opća astrološka pozadina ovoga dana biti djelomično povoljna.

Petak, 14. travnja bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Venere, kada će Venera proći kroz Blizance, Mjesec će biti u Vodenjaku, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Svibanj

U svibnju će četvrtak, 18. svibnja, biti djelomično povoljan dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u svom povoljnom znaku Bika, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Ponedjeljak 22. svibnja bit će povoljan dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u svom povoljnom znaku Raka, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opće astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Utorak, 23. svibnja, bit će povoljan dan pod okriljem Marsa, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u svom znaku Raka, ovo će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Četvrtak, 25. svibnja, bit će djelomično povoljan dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u znaku Lava, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Subota 27. svibnja bit će djelomično povoljna, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći znakom Raka, Mjesec će biti u znaku Djevice, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Utorak, 30. svibnja, bit će djelomično povoljan dan pod okriljem Marsa, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u znaku Vage, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Lipanj

U lipnju – subota, 3. lipnja, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u znaku Strijelca, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Nedjelja, 4. lipnja, bit će povoljan dan pod okriljem Sunca, kada će Venera proći kroz znak Raka, Mjesec će biti u znaku Strijelca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Djelomično povoljan 5. lipnja (povoljno od 10.35 sati) ponedjeljak, dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera proći znakom Raka, Mjesec će biti u nepovoljnom znaku Jarca, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna .

Četvrtak, 8. lipnja, bit će djelomično povoljan, dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera proći kroz znak Lava, Mjesec će biti u znaku Vodenjaka, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Subota, 10. lipnja bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći kroz znak Lava, Mjesec će biti u znaku Riba, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će povoljna.

Ponedjeljak, 12. lipnja bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera proći kroz Lava, Mjesec će biti u Ovnu, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Petak, 16. lipnja, bit će djelomično povoljan, dan pod Venerinim okriljem, kada će Venera proći kroz Lava, Mjesec će biti u Blizancima, ali će opća astrološka pozadina dana biti samo djelomično povoljna.

Srijeda, 21. lipnja, bit će djelomično povoljan dan pod pokroviteljstvom Merkura, kada će Venera proći kroz znak Lava, Mjesec će također biti u znaku Lava, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Subota 24. lipnja bit će djelomično povoljna, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći u znaku Lava, a Mjesec u znaku Djevice, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Nedjelja 25. lipnja bit će povoljan dan pod okriljem Sunca, kada će Venera proći kroz Lava, a Mjesec u Djevici, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Četvrtak, 29. lipnja, bit će djelomično povoljan dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera proći znakom Lava, a Mjesec u nepovoljnom znaku Škorpiona, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Srpanj

U srpnju – srijeda, 5. srpnja, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Merkura, kada će Venera proći kroz znak Lava, Mjesec će biti u znaku Vodenjaka, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Subota, 8. srpnja bit će djelomično povoljna, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći kroz Lava, a Mjesec u Ribama, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Nedjelja, 9. srpnja bit će djelomično povoljna, dan pod okriljem Sunca, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec u znaku Ovna, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Ponedjeljak, 10. srpnja, dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera biti u Lavu, Mjesec u Ovnu, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Utorak, 11. srpnja, bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Marsa, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec u svom povoljnom znaku Bika, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Petak, 14. srpnja, dan pod Venerinim okriljem, kada će Venera prolaziti kroz Lava i Mjesec u Blizancima, bit će djelomično povoljan, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Nedjelja, 16. srpnja, dan pod okriljem Sunca, kada će Venera proći znakom Lava, a Mjesec biti u svom povoljnom znaku Raka, bit će djelomično povoljna, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Petak, 21. srpnja, dan pod Venerinim okriljem, kada će Venera proći kroz Lava i Mjesec u Djevici, bit će djelomično povoljan, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će djelomično povoljna.

Kolovoz

U kolovozu nema povoljnih dana za sklapanje braka, jer će se ovog mjeseca Venera kretati retrogradno, a zadnji tjedan i Merkur.

Rujan

U rujnu, subota 16. rujna, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći kroz znak Lava, a Mjesec će biti u znaku Vage, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Nedjelja, 17. rujna, bit će povoljan dan pod okriljem Sunca, kada će Venera proći kroz znak Lava, a Mjesec u znak Vage, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opći astrološki pozadina ovog dana bit će povoljna.

Ponedjeljak 18. rujna bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera proći znakom Lava, a Mjesec će biti u nepovoljnom znaku Škorpiona, bit će to faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će povoljna.

Četvrtak, 21. rujna, bit će djelomično povoljan dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec će proći kroz znak Strijelca, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Ponedjeljak, 25. rujna, bit će povoljan dan pod okriljem Mjeseca, kada će Venera proći kroz znak Lava, a Mjesec u znak Vodenjaka, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opći astrološki pozadina ovog dana bit će povoljna.

Srijeda, 27. rujna, bit će djelomično povoljan dan pod pokroviteljstvom Merkura, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec u tranzitu kroz znak Riba, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Subota 30. rujna bit će djelomično povoljna, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec će proći kroz znak Ovna, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Listopad

U listopadu – nedjelja, 1. listopada, bit će djelomično povoljan, dan pod okriljem Sunca, kada će Venera biti u znaku Lava, Mjesec će proći kroz svoj povoljan znak Bika, a opća pozadina dana bit će samo djelomično povoljna.

Djelomično povoljna bit će srijeda, 4. listopada, dan pod okriljem Merkura, kada će Venera proći kroz Lava, Mjesec kroz Blizance, a opća pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Petak, 6. listopada, bit će povoljan dan pod okriljem Venere, kada će Venera proći kroz znak Lava, Mjesec će proći kroz svoj povoljan znak Raka, a opća pozadina dana bit će povoljna.

Djelomično povoljna bit će subota, 7. listopada, dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera proći u znaku Lava, Mjesec će proći u svom povoljnom znaku Raka, a opća pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Studeni

U studenom – 9. studenog bit će djelomično povoljan. (povoljno vrijeme počet će od 10.10 sati), četvrtak, dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera proći kroz svoj povoljan znak Vage, a Mjesec će također biti u Vagi, a opća astrološka pozadina dana bit će biti djelomično povoljna.

Petak, 10. studenoga, dan pod okriljem Venere, bit će djelomično povoljan, kada će Venera proći kroz svoj povoljan znak Vage, a Mjesec će također biti u znaku Vage, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će djelomično povoljna.

Povoljan će biti petak, 17. studenoga, dan pod okriljem Venere, kada će Venera proći u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec u nepovoljnom znaku Jarca, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovoga dana bit će povoljna.

Povoljna će biti nedjelja, 19. studenoga, dan pod okriljem Sunca, kada će Venera proći kroz svoj povoljan znak Vage, a Mjesec će biti u znaku Vodenjaka, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Utorak, 21. studenoga, bit će djelomično povoljan dan pod okriljem Marsa, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec u tranzitu kroz znak Riba, bit će rastuća Mjesečeva faza, a opća astrološka pozadina dana bit će djelomično povoljna.

Četvrtak, 23. studenoga, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Jupitera, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, Mjesec će proći kroz znak Ovna, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opće astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Subota, 25. studenoga, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Saturna, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec će proći kroz svoj povoljan znak Bika, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Nedjelja, 26. studenoga, bit će povoljan dan pod okriljem Sunca, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec će proći kroz svoj povoljan znak Bika, to će biti faza rastućeg Mjeseca, a opća astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Srijeda, 29. studenoga, bit će povoljan dan pod pokroviteljstvom Merkura, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec će proći kroz svoj povoljan znak Raka, bit će to povoljni dani Mjeseca, a opće astrološka pozadina ovog dana bit će povoljna.

Četvrtak, 30. studenoga, bit će povoljan dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera biti u svom povoljnom znaku Vage, a Mjesec će proći kroz njen povoljan znak Raka, a opća astrološka pozadina dana bit će povoljna.

Prosinac

U prosincu nema povoljnih dana za sklapanje braka jer će biti adventsko razdoblje, a od 13. prosinca Merkur će krenuti retrogradno.

Kod odabira datuma vjenčanja, astrolozi u obzir uzimaju mnogo toga. Na što sve treba obratiti pažnju?

Izbjegnite nepovoljne datume za vjenčanje u 2023.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com