HOROSKOP ZA SRIJEDU, 19. LISTOPADA Što morate otpustiti?

U popodnevnim satima imamo vrlo snažan tranzitni aspekt između Sunca i Plutona. Ciklus između Sunca i Plutona je važan. Ovo je godišnji ciklus osnaživanja. Zapamtite da Pluton uništava sve što je na putu potrebne transformacije. Ovaj je ciklus započeo 16. siječnja 2022. Što god počelo u to vrijeme, zahtijevalo je akciju sredinom travnja. Radnja poduzeta u to vrijeme pomaknula je ciklus naprijed. Sredinom srpnja dosegli smo fazu iluminacije ciklusa, što nam je omogućilo da vidimo puni rast onoga što se do sada razvilo tijekom ciklusa. Sada u fazi posljednje četvrtine, vrijeme je da se objavi nešto što je ispunilo svoju svrhu.

Utjecaj Sunca kao tranzitnog planeta je kratak. Možete očekivati ​​da će učinak trajati otprilike 24 – 48 sati.

Možda ćete samo trebati čuti da je ovo težak tranzit koji će u konačnici donijeti odlučujuću promjenu smjera. Ako imate planete na vrlo kasnim stupnjevima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac), ovo će biti vrlo osobno. Morate donijeti odluke o putu koji je pred vama. Integritet vam mora biti svjetlo vodilja. Što morate otpustiti da bi podržali vaše kretanje do dubokog stanja osnaženja?

Dok je Mjesec još uvijek u Lavu, čeznemo za ispunjenjem naših velikih i dramatičnih želja. Ovo je odlično vrijeme za romantične i kreativne aktivnosti kao i druženje s djecom u igri. Ne dopustite da sitna ili nevažna pitanja ega stanu na put autentičnom izražavanju. Zakoračite na pozornicu svog života i tražite pozornost za one stvari koje vas čine posebnima i jedinstvenima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com