Istarska kamena kuća Tilia savršena za obiteljski odmor

Između brežuljaka prekrivenih vinogradima, okruženo livadama i poljima, prekrasnim parkom kojeg krasi 88 lipa, nalazi se selo Prodol. U tom djeliću istarskog raja, savršenom za šetnje, planinarenje, biciklizam smjestila se Vila Tilia u kojoj se uživanju u odmoru predati mogu gosti kojima je dosta užurbanog ritma, svakodnevnog stresa i života ispunjenog obavezama koje ne njeguju dušu i ne raduju um.

Netaknuta priroda, privatni vanjski bazen, terasa s roštiljem i kuhinjom te rustikalni dnevni boravak s kaminom svakako će doprinijeti tom toliko željenom opuštanju. Uživancija je to i za obitelj s djecom jer tu je i dječje igralište, a povesti možete i kućnog ljubimca.

Vila Tilia ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, a oduševljenju uređenjem pridružit će se, sasvim opravdano, i čuđenje kad se zna da je ova danas šarmantna kamena kuća nekad bila – kokošinjac.

Tilia se nalazi pet kilometara od najbliže plaže, 19 kilometara od Nacionalnog parka Brijuni i 12 kilometara od zračne luke Pula. Ako baš poželite možete do trgovine koja je udaljena jedan kilometar, do jednog od dva restorana koji se nalaze na samo 500 metara od kuće, ili na more ako ste više morski, a ne bazenski čovjek.

Opušteno, uredno, čisto i mirno ono je čemu se veseli većina gostiju, bazen je skoro pa “must have”. Lijepo uređena renovirana autohtona istarska kamena kuća, idealna za opuštajući obiteljski odmor do šest osoba, nadmašit će očekivanja čak i zahtjevnijih putnika. Interijer je ugodan i puno je pažnje posvećeno detaljima.

Srdačna domaćica Hana s obitelji zaželjet će vam iskrenu dobrodošlicu, a iako se nalazite tek dvadesetak minuta od Pule odabrali ste savršenu lokaciju za bijeg od svega.

Nezaboravni odmor može početi.