HOROSKOP ZA UTORAK, 25. LISTOPADA Pomrčina Sunca i mlad Mjesec

Sunce je već dva dana u Škorpionu, a u 9.18, Mjesec ga slijedi u ovaj intenzivni fiksni vodeni znak. Emocije su duboke i u Škorpionu preferiramo otići u dubine i zadržati te emocije privatnima.

Svake godine postoje trenuci kada se Sunce, Mjesec i Zemlja poredaju na takav način da ne vidimo svjetlost iz svoje perspektive. To su pomrčine. Pomrčine Sunca događaju se za mladog Mjeseca kada su Mjesec, Sunce i Zemlja blisko poravnati. Pomrčine Mjeseca događaju se za punog Mjeseca kada je Zemlja izravno između Sunca i Mjeseca, blokirajući svjetlost da dopre do Mjeseca.

Pomrčine odražavaju vremena velikih preokreta, neočekivanih okolnosti i iznenađenja. Današnja pomrčina Sunca je na 2 stupnja Škorpiona u 12.48.

Ako imate osobne planete ili točke na vrlo ranim stupnjevima bilo kojeg fiksnog znaka ( Škorpion, Bik, Lav i Vodenjak), to će biti posebno značajno u vašem životu.

Potrebne su duboke promjene u našim životima i našem svijetu. Ono što se događa danas donijet će promjene veće nego što se isprva mislilo. Obratite posebnu pozornost na mjesto Škorpiona u vašoj karti kako biste razumjeli gdje su potrebne promjene.

Pomrčine su trenutno u znakovima Bika i Škorpiona. Ovo su postojani pouzdani i strastveni zemljani i vodeni znakovi. Razmotrite potrebu strukturiranja i stabilizacije pitanja odnosa, ljubavi i seksualnosti. Možda ćete morati ažurirati svoje razumijevanje ovih područja vašeg osobnog života, kao i kolektivne vizije.

Pomrčina Sunca je supernabijeni mladi Mjesec. Razumije se da se duboke promjene mogu dogoditi tijekom pomrčine. Postoje različite teorije o duljini trajanja utjecaja pomrčine. Jedini jasan dogovor je da je utjecaj značajniji i da traje daleko dulje od ostalih mladih Mjeseca.

Budući da je mladi Mjesec početak ciklusa, ova vremena smatramo novim počecima. Međutim, zapamtite da u svim ciklusima, uključujući i Mjesečev ciklus, novom početku neposredno prethodi kraj. Jedan ciklus mora završiti da bi mogao započeti novi ciklus. Moja opažanja pokazuju da je kod pomrčine Sunca fokus često na kraju, a ne na početku. Razmotrite ovo u svom životu.

U osobnom razmatranju pomrčine Sunca, najvažnije je znati kuću u koju se pomrčina nalazi na vašoj karti. To je područje vašeg života gdje će doći do utjecaja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.35 do 9.18 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com