Kruške, mandarine, pačuli… A koji je vaš omiljeni parfem

Ukrašeni bor, svijeće, kolačići, božićne pjesme i čarobni mirisi – sve to budi blagdansku atmosferu. Ni u jedno doba godine ne volimo poklanjati mirise toliko kao u božićno vrijeme. Od naša četiri osjetila osjet mirisa je najneposrednije povezan sa sjećanjima na posebne ljude i trenutke. Za takve prigode pripremili smo nekoliko mirisnih ideja koje će zasigurno oduševiti naše najmilije kao božićni poklon.

Betty Barclay Wild Flower

Ženstvena svježa i cvjetna kombinacija. Miris slobode i prirodnosti. Betty Barclay Wild Flower

Ženstvena, svježa i cvjetna kombinacija. Miris slobode i prirodnosti. Betty Barclay Wild Flower naglašava prirodnu ljepotu žene i inspirira one koje ga nose da samopouzdano kroče svojim putem, ostanu dosljedne sebe i da u svakodnevici nadmaše same sebe. Za sve one koje uživaju u cvjetnim mirisima – Betty Barclay Wild Flower donosi promjenu godišnjeg doba u božićno doba.

Betty Barclay Wild Flower
Eau de Parfum Natural Spray, 20ml, € 18,50 / 139,41 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

s.Oliver Scent of You

Ženstveno-svježa kompozicija. Ženski miris s.Oliver Scent of You

Ženstveno-svježa kompozicija. Ženski miris s.Oliver Scent of You zavodi, budi emocije i naglašava čaroliju posebnih trenutaka. Svježe note mandarine i kruške dolaze do izražaja zahvaljujući cvjetnog buketa ruže, božura i jasmina. Kombinacija bijelog mošusa, sandalovine i pačulija daje ovoj luksuznoj kompoziciji elegantan i kremast završetak.

s.Oliver Scent of You
Eau de Toilette, 30ml, € 20,50 / 154,48 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

s.Oliver Selection Eau Intense

 novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Inspiriran kremastim akcentima i divnim cvjetnim notama

Suvereno, samouvjereno i zavodljivo – tako se predstavlja novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Inspiriran kremastim akcentima i divnim cvjetnim notama s.Oliver Scent of You miris je kompozicija koja osvaja neodoljivom karizmom što ga čini savršenim odabirom za posebne trenutke.

s.Oliver Selection Eau Intense Woman
Eau de Toilette Natural Spray, 30 ml, € 25,50 / 192,16 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Otto Kern Ultimate Black

Elegantan miris za svakog čovjeka koji želi postići puno. Kao nijedan drugi muški miris, Otto Kern Ultimate Black

Elegantan miris za svakog muškarca koji želi postići puno. Kao nijedan drugi muški miris, Otto Kern Ultimate Black kombinira karakteristike ultimativnom aurom s nepogrešivom muškošću. Ovaj miris nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija svježih egzotičnih nota s toplim, senzualnim nijansama.

Otto Kern Ultimate Black
Eau de Toilette Natural Spray, 30ml, € 16,95 / 127,73 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Tabac Wild Ride

Autentičan, muževan, snažan: Tabac Wild Ride zrači muževnom, aromatičnom eksplozijom mirisa s motom: no risk – no ride. Citrusno-drvenasto-aromatičan miris Autentičan, muževan, snažan: Tabac Wild Ride zrači muževnom, aromatičnom eksplozijom mirisa s motom: no risk – no ride. Citrusno-drvenasto-aromatičan miris živahne jačine. Ovom poklonu ispod božićnog bora bi se radovao svatko tko uživa u vjetru u kosi.

Tabac Wild Ride
Eau de Toilette, 75ml, € 18,95 / 142,90 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Otto Kern Signature EDP

Intenzivne i orientalne note za elegantno i stilski osviješteno samoizražavanje. Otto Kern Signature EDP

Intenzivne i orijentalne note za elegantno i stilski osviješteno samoizražavanje. Otto Kern Signature EDP je miris čija privlačnost odgovara odlučnom, modernom i samouvjerenom identitetu muškarca koji ga nosi.

Otto Kern Signature EDP
Eau de Parfum, 30ml, € 25,00 / 188,39 kn
Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.


Mirisi od s.Oliver, Betty Barclay, TABAC su dostupni u drogerijama Müller i dm. Svi mirisi od Otto Kern su dostupni u drogeriji Müller.