HOROSKOP ZA SRIJEDU, 26. LISTOPADA Promjene

Danas ćemo još biti pod utjecajem jučerašnje intenzivne pomrčine Sunca. Obratite pozornost na sva pitanja koja pokreću duboki unutarnji odgovor tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Nalazimo se u onom posebnom vremenu između pomrčina, a to su vremena koja pokreću naše živote u smjerovima koje možda nismo očekivali.

U popodnevnim satima Mjesec će biti u opoziciji s Uranom, a zatim u napetom aspektu sa Saturnom. Ova dva planeta (Uran i Saturn) vrlo su blisko poredana. Počinjete li osjećati promjenu u svom pogledu na ono što se događa u svijetu i vanjske stvarnosti u kojoj živimo? Mislim da će ljudi vidjeti perspektivu koja prije nije bila jasna. Nadam se. Što niste vidjeli da dolazi, a sada postaje jasno na horizontu?

Svi smo zapeli na određenim pozicijama, kako počinjete shvaćati drugačiju perspektivu? Nemojte zatvarati nove ideje i perspektive koje dolaze. Naši položaji ne znače mnogo ako se ne možemo uhvatiti u koštac s onim što znači vidjeti drugu stranu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com