HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. LISTOPADA Otkrivanje tajni

U ranim jutarnjim satima Merkur će napraviti ugodan aspekt prema Marsu, a u popodnevnim satima napeti aspekt s Plutonom. Utjecaj Merkura kao tranzitnog planeta je relativno kratak. Možete očekivati ​​da će učinak trajati otprilike 24 sata.

S pozitivne strane, ove energije povećavaju mentalnu koncentraciju, uvid, što pomaže u pronalaženju pravih rješenja. Ovo su dani aktivnih kontakata, razgovora o važnim temama, moguć je vremenski pritisak. Pojačava se osjećaj opasnosti, što pomaže u izbjegavanju mogućih opasnih situacija, a ako ovih dana vaš “unutarnji glas” daje upozorenje, trebali biste ga poslušati. Bit će prilike da u kratkom vremenu učinite puno, nađete dobro rješenje ili brzo završite stvari. Loša strana je fiksacija na jednu temu, sklonost opsesivnim idejama, što se ne bi smjelo dopustiti – ovakav pristup sužava vidik i možete propustiti bolje mogućnosti pri odabiru i donošenju odluka.

Kontakti mogu postati intenzivniji, mišljenja beskompromisna, a putovanje stresno. U ovom trenutku možete se suočiti s izravnim pritiskom, prisilom. Mogu doći loše vijesti, mogu se pogoršati problemi u grupnim aktivnostima. Ovo vrijeme aktivira sporove, sukobe. Ultimatumi se mogu obiti o glavu, stoga nemojte tako rješavati probleme. Budite oprezni u svojim izjavama kako ne biste izazvali napetost ili agresivne osobnosti. Dopustite mi da vas podsjetim da je započeti sukob sada siguran način da izgubite.

Mogao bi uslijediti važan razgovor koji vodi do snažne promjene i obnavljanja veze. Molim vas, nemojte padati na tuđa obećanja pokušavajući zadovoljiti druge. Možda ćete otkriti da ste vi ili drugi obrambeni stav ili da se osjećate stjerani u kut. Tajne se mogu otkriti i možda ćete shvatiti nešto što je prije bilo skriveno od pogleda.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.27 do 12.54 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca. Strijelac je promjenjivi vatreni znak koji traži inspiraciju, rast i avanturu. U ovom trenutku smo prilagodljiviji i sposobniji promijeniti smjer. Mjesečevo kretanje kroz Strijelca daje nam smisao za humor i želju za avanturom. Možda se osjećamo nemirno dok razmišljamo gdje pronaći odgovore na velika životna pitanja smisla, implikacija i značaja. Smisao života je briga Strijelca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com