HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. STUDENOGA Merkur u Strijelcu

U jutarnjim satima Merkur slijedi Veneru u Strijelcu. Sunce će im se pridružiti sljedeći tjedan! Merkur nije pretjerano jak u Strijelcu. Strijelac može zapeti u pretpostavkama i ne sluša dobro, a to može biti problematično. Ovo je dobro vrijeme da izrazite svoje mišljenje sa smislom za humor i potragu za intelektualnim avanturama. Dopustite sebi da istražite druge perspektive o filozofskim ili moralnim pitanjima. Tijekom ovog vremena možete povećati optimizam, humor i svijest o drugim kulturnim aspektima. Merkur ostaje u Strijelcu do 6. prosinca 2022. godine.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.55 do 2.03 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. Djevica je promjenjivi zemljani znak i naša emocionalna pozornost usmjerava se na važnost upravljanja praktičnim detaljima. Možda ćete primijetiti da niste tako dobro upravljali njima tijekom proteklih nekoliko dana i odlučni ste da budete bolji u nadolazećim danima.

Možda ćete otkriti da vas čišćenje, organiziranje i izrada detaljnih popisa i planova održava smirenim i usredotočenim. Potaknuti ste rješavati probleme, pomagati drugima i stvarati red iz kaosa. Vjerojatno ćete biti svjesni zdravstvenih problema i naći ćete se u situaciji da razmatrate i provodite promjene u svojoj prehrani ili rutini vježbanja.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com