HOROSKOP ZA PETAK, 18. STUDENOGA Ambicija i odlučnost

Mjesec danas ostaje u Djevici. Težnja praktičnim detaljima ponudit će osobno zadovoljstvo i emocionalno zadovoljstvo. Ovo je odlično vrijeme za obavljanje kućanskih poslova ili papirologiju, ostavljajući u vama dubok osjećaj postignuća. Maksimalno iskorištavanje Mjeseca u znaku Djevice pomoći će glatkom napredovanju cijelog mjesečnog ciklusa. Napravite popise već danas i zapišite buduće planove s drugima. Nije prerano da uskladite svoj raspored sa svojim najdražima i postavite svoje planove za odmor u kalendar.

U večernjim satima Sunce formira divan sekstilni aspekt s Plutonom. Aspekte sekstila (60°) možemo zamisliti kao polovicu aspekta trigona (120°). Razmotrite trigon kao dar, sekstil kao priliku.

Sunce danas formira sekstil prema Plutonu, stavljajući nas u duh obnove. Tražimo malo više dubine iz naših aktivnosti i veza. Ovaj utjecaj suptilno povećava našu ambiciju, odlučnost i predanost. Poboljšanja ili rad prema osobnom cilju sada mogu biti uspješni. Skloni smo konstruktivno usmjeravati svoju energiju i tražiti novi uvid u svoje živote.

Vrijeme je da otkrijete nove načine gledanja na probleme ili život. Osjećamo se vitalnijima i uživamo u osjećaju snage koji proizlazi iz promjena i poboljšanja. Istraživanje bi moglo donijeti nagrade.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com