HOROSKOP ZA SUBOTU, 19. STUDENOGA Mars i Neptun donose frustracije

U popodnevnim satima Mars formira izazovan kvadratni aspekt s Neptunom. Zbog trenutne retrogradnosti Marsa, ovo je drugi od tri puta kada će se ovaj aspekt formirati. Prvi je bio 12. listopada s izravnim Marsom, sada se formira s retrogradnim Marsom, a formirat će se još jednom 14. ožujka 2023., s ponovno izravnim Marsom.

Kvadrat između Marsa i Neptuna može donijeti veliko obeshrabrenje i frustraciju. Može se činiti da vam nešto priječi put naprijed ili da su vaš poriv i ambicija nestali. Možda ćete osjećati da nemate snage ili energije potrebne za ono što ste namjeravali postići, i zbog toga se možete osjećati zbunjeno oko vašeg smjera prema naprijed.

Može se činiti kao da vam sve jednostavno klizi kroz prste. Najbolji način da upravljate ovim izazovnim tranzitom je prihvatiti točno tu gdje jeste. Oslobodite se očekivanja i budite blagi prema sebi i drugima. Odmarajte se više nego inače i dopustite da vas pokreću vaša mašta i intuicija, a ne sirova odlučnost.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.46 do 11.57 nakon čega će Mjesec ući u Vagu. Kada je Mjesec u Vagi, vaše emocionalne potrebe podržane su zadovoljstvom vaše povezanosti s drugima i ljepotom vašeg okruženja.

Neka te dvije stvari budu u fokusu vikenda. Stvorite ljepotu oko sebe, a bukete cvijeća stavite tamo gdje ćete ih vidjeti tijekom dana. Okružite svoju vizualnu sferu ljepotom i srce će vam pjevati.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com