HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. PROSINCA Sretan rođendan dragi Jarčevi

U 8.12 ujutro Mjesec ulazi u Strijelca i značajno nam popravlja raspoloženje. Kada je Mjesec u Strijelcu tražimo inspiraciju, rast i avanturu. Prilagodljivi smo i sposobni mijenjati smjer. Podijelite svoje vizije i uvide s drugima tijekom sljedećih nekoliko dana.

U 22.48 dolazimo do zimskog solsticija. Ovo je trenutak kada Sunce ulazi u Jarca. Ovo označava najdužu noć i najkraći dan u godini.U nadolazećim danima i tjednima svaki dan dobivamo malo dnevnog svjetla.

Sa Suncem sada u Jarcu, vaša pozornost će se usmjeriti na praktična postignuća i ambicije. Jarac nas tjera da se suočimo sa svojim odgovornostima, granicama i ograničenjima. Dok je Sunce u Jarcu, usporite i usredotočite se na dugoročne ciljeve koji će imati opipljive rezultate.

Sunce će prolaziti kroz Jarca do 20. siječnja 2022. Motiviraju nas osjećaji odgovornosti, ambicije i poštivanja zakona i reda tijekom ovog ciklusa. Završetak i ostvarenje su zadovoljavajući tijekom ovog tranzita Sunca. Jarac želi opipljive rezultate, zna što je izvedivo i najugodnije mu je raditi unutar utvrđenog okvira i poznatih granica. Standardi, strukture i poštovanje reda su teme Jarca. Rad prema dugoročnom cilju najviše zadovoljava ovaj utjecaj.

Savršeno je vrijeme da se osvrnete unatrag i razmislite o tome koliko ste narasli i postigli ove godine i što biste željeli razviti u budućnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.44 do 8.12 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com