POČINJU “KOSTI” Booth je otet, Kopač grobova se vratio!

Doma TV od 31. listopada na male ekrane donosi četvrtu sezonu nagrađivane kriminalističke serije ‘Kosti’ o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

Nakon šokantne završnice treće sezone u kojoj se otkrije da je Zac (Eric Millegan) pomagač serijskog ubojice Gormogona, u četvrtoj sezoni Brennan i Booth bavit će se promjenama među suradnicima i u vlastitoj vezi…

Dvosatna prva epizoda nove sezone zatječe Brennan i Bootha u Londonu gdje tamošnjim istražiteljima svojom stručnošću pomažu riješiti ubojstvo s naslovnica. U nadolazećoj sezoni Brennan i Booth bavit će se i skupinom studenata koji uskaču kako bi im pomogli riješiti ubojstva u nadi da će im ponuditi stalno mjesto u timu iz Instituta Jeffersonian. Dok Hodgins i Angela pokušavaju održati odnos nakon prekida, serijski ubojica Kopač grobova se vraća i otima Bootha te kao otkupninu zahtijeva dokaze koji bi doveli do njegova uhićenja…

‘Kosti’ je kriminalistička serija o stručnosti, timskom radu, ali i o humoru ekipe iz Instituta Jeffersonian kojemu su najstrašniji i neobični zločini rutina s kojom se svaki dan suočavaju. Zadatak im je pronaći rješenja i odgovorne osobe za te zločine.

U Jeffersonianovu timu su forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava i Brennanina najbolja prijateljica Angela Montenegro (Michaela Conlin) te stručnjak za kukce, spore i minerale dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne).

Svoju profesionalnu stručnost Brennan i Boothu ustupio je dr. Lance Sweets (John Francis Daley), genijalni mladi psiholog koji je jednako iskusan kako u profiliranju ubojica i ispitivanju osumnjičenih tako i u pružanju terapije za parove Boothu i Brennan te sipanju psiholoških savjeta iz rukava.