ULTIMATE Best-of kompilacija Bryana Adamsa uoči nastupa u Zagrebu

Poznati glazbenik Bryan Adams pjesmom “Please Stay” najavio je objavu best-of kompilacijskog izdanja “Ultimate”.

Novo izdanje bit će objavljeno 3. studenog, a u Hrvatskoj su dostupne Google Play digitalne predbilježbe.

Adams je do sada objavio 13 studijskih albuma te pet live i pet kompilacijskih izdanja, te više od 75 singlova.

“Ultimate” će sadržavati odabir 21 pjesme sa spomenutih izdanja, uključujući rane hitove “Cuts Like A Knife” i “Run To You” te kasnije objavljene klasike – “When You’re Gone” i “Cloud Number Nine”.

Uz prepoznatljive melodije i hitove, na kompilaciji će se naći i dvije nove pjesme – “Please Stay” te “Ultimate Love”, od kojih je prvospomenuta predstavljena kao najavni singl ovog novog izdanja, a dostupnog putem Deezer glazbenog servisa.

  • Kao tekstopisac i glazbenik, uvijek nešto stvaraš. Iako je ovo ‘ultimativna’ kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I “Please Stay” i “Ultimate Love” su pjesme za koje sam jednostavno osjetio da ih moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega – treba ljubavi, kaže Adams.

“Ultimate” izdanje bit će objavljeno 3. studenog, neposredno prije Bryanovog nastupa u zagrebačkoj Areni, koji će biti održan 9. studenog. Kanadska glazbena ikona pred hrvatsku publiku stiže u sklopu svoje svjetske “Get Up” turneje, kojom promovira istoimeni aktualni studijski album, objavljen 2015. godine.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima.