HOROSKOP ZA PETAK, 23. PROSINCA Mlad Mjesec u Jarcu

Danas imamo mlad Mjesec u 11.16 na 1. stupnju Jarca. Ova lunacija simbolizira novi početak u kardinalnom zemljanom znaku Jarca. To je vrijeme u kojem se možemo usredotočiti na neke od konstruktivnih osobina znaka Jarca – uporan, snalažljiv, discipliniran, mudar, ambiciozan, razborit, postojan – i razmotriti kako te kvalitete pozitivno ugraditi u svoje živote. Sada se možemo usredotočiti na praktične i dostižne dugoročne ciljeve, raditi na razvijanju zrelosti i zdravog razuma, pripremati se za budućnost, preuzeti obveze i prepoznati odgovornosti te njegovati svoje snove na realan način.

S ovom snažnom energijom Jarca imamo priliku stvoriti ozbiljan red u našim životima. Vrijeme je da napravimo čvrste planove i pripremimo pozornicu za žetvu plodova naših novih početaka, koliko god oni bili mali ili veliki, otprilike dva tjedna nakon punog Mjeseca. Pun Mjesec u ovom ciklusu događa se 6. siječnja na 16 stupnjeva Raka. Cjelogodišnji ciklus dolazi do punog osvjetljenja na puni Mjesec u Jarcu 3. srpnja 2023.

Jedna od Jarčevih “lekcija” je prihvaćanje koncepta da nam razumne granice i pravila zapravo nude slobodu – slobodu od briga i kaosa, na primjer. Postavljanje ciljeva za sebe omogućuje nam da se usredotočimo na ono što je stvarno važno.

Ova se lunacija sukobljava s Jupiterom, koji je od nedavno u Ovnu, i postoji određena opasnost od pretjerivanja ili precjenjivanja.

Prazan hod imamo do 8.49 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com