HOROSKOP ZA SUBOTU, 31. PROSINAC Strastvena i senzualna noć

Dan počinje s Mjesecom još u Ovnu. Vi i oni oko vas ovog jutra možete djelovati bez suptilnosti ili predumišljaja. Svatko može biti u žurbi i manje osjetljiv nego inače. Provoditi vrijeme sami i raditi svoje stvari najbolji je način da jutros bilo što obavite.

Poslijepodne donosi sasvim drugačiju priču. U 18.08 Mjesec ostavlja Ovna iza sebe i ulazi u Bika. Kada je Mjesec u Biku, želimo se smjestiti u normalu i uživati ​​u zadovoljstvu, stabilnosti i ljepoti. Ovo je fiksni zemljani znak i njegov fokus je na jednostavnosti.

Ako ste već napravili planove za burnu proslavu Nove godine, razmislite kako možete ugasiti plamen prijašnjih očekivanja. Tiha proslava uz dobru hranu i prijatelje, u prekrasnom ambijentu, ono je što će najbolje funkcionirati. Divlja zabava ili proslava na trgu nije način na koji treba započeti 2023.

Planirajte ugodnu i mirnu večer. Tijekom sljedećih nekoliko dana usredotočite se na stabilizaciju svojih emocija kroz veze s tjelesnim osjetilima.

Ono što je zanimljivo da godinu zatvaramo i započinjemo s novom energijom Venere i Plutona. Oni će sutra ujutro se spojiti i želja za rastom će se mijenjati ili intenzivirati naše odnose, novac, užitke ili društvene živote. Ovo je noć intenzivnih osjećaja i jače povezanosti s našim dubokim željama.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.43 do 18.08 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com