Zanesene vježbačice odjevene u sirene rade kardio vježbe

Ako se zateknete u Americi, navucite peraje i zaronite kako biste isprobali fitness za sirene kao alternativan način vježbanja u bazenu.

Ove vježbe osmišljene su za odrasle osobe, a spajaju ljekovita svojstva joge, vježbe za trup koje su dio pilatesa i „barrea“ te zabavne kardio vježbe koje donosi ovo vodeno iskustvo.

Sudionici nose monoperaju – rep sirene – kako bi se osjećali poput sirene te rade na snazi, ljepoti i gracioznosti u vodi. Ova bajkovita i zabavna aktivnost spaja ples s vodenim aerobikom.

Po povratku na kopno… Ako ste u sirena fitnessu uživali na jezeru Michigan, jednom od pet velikih jezera u Sjevernoj Americi, u saveznoj državi Michigan, koja je poznata po prirodnim ljepotama, slikovitim stazama i mirnim šumama, sretni ste ljubitelji vježbanja jer možete uživati i na kopnu. Nakon cijelog dana pod vodom možete se osušiti u objektu Hotel Frankfort & Restaurant, šarmantnom objektu na kratkoj pješačkoj udaljenosti od jezera Michigan. Ovaj kičasti hotel sadrži antikne lustere i raznoliko uređenje. Neke sobe imaju balkon s kojeg se pruža spektakularan pogled na jezero Michigan, a vani se nalazi i hidromasažna kada kako bi se mogli opustiti nakon cjelodnevnog vježbanja. Putnici koji su pravi ljubitelji vodenih aktivnosti mogu kratko prošetati od hotela do plaže Frankfort Public Beach, gdje mogu poći u mirnu šetnju oko svjetionika.