HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. SIJEČNJA Mlad Mjesec u Vodenjaku

U 21.53 imamo mlad Mjesec na 1. stupnju Vodenjaka. Ovo je prvi mladi Mjesec u 2023. godini i jedna od najboljih lunacija 2023., te je savršeno vrijeme da napravite konkretne planove i namjere za ovu godinu.

Ovo je vrijeme u kojem bismo trebali rješavati probleme koji zahtijevaju razmišljanje “izvan okvira”. Gledamo u budućnost s potpuno novom, pozitivnom vizijom punom nade, često razmišljamo i družimo se te se fokusiramo na pružanje prijateljske ruke, primanje podrške i izražavanje platonske ljubavi prema onima oko nas. Vrijeme je da svojim emocijama i strastima damo “odmor”, dok razvijamo više objektivnosti i pomalo se odvajamo od prošlih događaja. Možemo naučiti kako nešto (ili netko) funkcionira ili se revitalizirati kroz iskustva koja su nova ili jednostavno drugačija.

Ovaj nas ciklus potiče da dopremo do ljudi u našem društvenom krugu i zajednici te da prepoznamo vrijednost naših prijateljstava i društvenih mreža. Također bismo mogli prepoznati da će nam određena razina odvojenosti i distanciranja od naših navika i vezanosti za prošlost pomoći da se otrgnemo od destruktivnih ponašanja koja nas koče.

S ovom snažnom energijom Vodenjaka imamo priliku napraviti progresivne promjene u našim životima. Za neke od nas okolnosti su takve da tim stvarima trebamo posvetiti više pozornosti.

Ovaj mladi Mjesec harmonizira s Jupiterom i odvaja se od konjunkcije s Plutonom. Spremni smo za renoviranje i poboljšanja naših života sada.

Oni koji imaju osobne planete ili točke od 0. do 4. stupnja fiksnih znaka (Vodenjak, Škorpion, Lav i Bik) posebno će osjetiti ovaj mlad Mjesec.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.51 do 19.28 nakon čega će mjesec ući u Vodenjaka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com