Natjecatelj iz “Big Brothera” vraća se na male ekrane

Bojan Mrđenović, tridesetosmogodišnjak iz Siska, javnosti je već dobro poznat kao kandidat posljednje sezone reality showa Big Brother koja se emitirala na RTL-u, a sada ćemo ga, nakon što se nedavno vratio iz Nizozemske, gdje je dvije godine radio kao konobar, gledati i u trećoj sezoni “Braka na prvu”.

Što se njegovog ljubavnog života tiče, Bojan nema određeni tip žene. Važno mu je da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjer idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić.

Bojan kaže kako nije pretjerano romantičan i svoju naklonost prema ženama ne pokazuje skupim darovima i velikim gestama, već svoje emocije iskazuje lijepim riječima i uključenošću u život žene. Ističe kako se od angažmana na Big Brotheru dosta promijenio te sada zna što želi i spreman je izaći iz svoje zone komfora, a u tome mu, vjeruje, može pomoći ljubav.

Već dvije sezone gledatelji su s užitkom pratili kako se razvija odnos među dvoje nepoznatih ljudi, koliko je teško promijeniti neke ustaljene obrasce ponašanja i priznati da su u vezi najvažniji razgovor i kompromis, zašto se bojimo biti povrijeđeni te koliko smo spremni zatomiti ego. Ljubitelji ovog formata u trećoj će sezoni prisustvovati sedam raskošnih vjenčanja, a četrnaest kandidata željnih prave ljubavi stručni je tim spojio u kompatibilne parove.

Eksperti su i ovaj put s parovima prošli brojne testove iz područja psihologije kako bi doznali njihove želje i očekivanja, a već uigran tim stručnjaka čine doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić.